《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
樓主加油,攰就休息多啲啦
等你之後鋪排嘅甜不過要多甜 Thx
放心,你若不離,我亦不棄
等你
等~
「屌,咁撚無新意,我先唔鍾意囉。」呀詩不屑。

然後子晴行過嚟我哋位,話一齊去廁所,佢哋真係越嚟越fd。

我百無聊賴,而男仔堆嗰度無啦啦圍起上嚟,我都跟埋過去,去湊熱鬧。

「咩咩咩啊?你哋講緊啲咩啊?」我入去插個話。

「嗱!問佢就啱啦,依家佢好有經驗啦。」其中一個男仔講道。

「係囉,聖誕節就同女爽啦。」搭話嗰個係呀ken。

細問之下,原來係傾緊蕃薯仔送咩聖誕禮物俾班花子晴好。

個重點係,唔知蕃薯仔約唔約到子晴出嚟,約到就已經成功咗一半啦。

「咁約咗子晴未?」

「屌,就係未依家先傾,佢都唔敢約。」

蕃薯仔面對眾人嘅提問尷尷尬尬咁,大家都係抱住睇戲食花生咁嘅態度,都唔係真係想幫佢。

蕃薯仔就係好人嘅表表者,份人膽小鵪鶉,仲要唔識得拒絕人。

其實佢會俾人怡都唔出奇,只不過我哋班男仔都係善良嘅,唔會做喱啲嘢,呀Ken係狗公,黑人憎咗啲,但未至於去到欺凌。

蕃薯仔一早成為我哋成日串鳩佢嘅對象。

「你有幾多錢先?」我問道。

「下⋯⋯5000左右囉我諗。」蕃薯仔一臉薯樣,老實講,我覺得溝到子晴機會幾渺茫。

「5000!?!?!?」眾人齊聲嘩然。

「哇,你咁大手筆?」5000蚊真係好多下,當時IPhone4出咗無幾耐,已經可以買部IPhone啦。

「唉,你去叫隻雞好過啦。」某個男仔又講得幾中肯。

係喱個時候,呀詩同埋子晴去完廁所返嚟,MK妹同女神可以fd到,都可算喺一大奇蹟。

「喂,你去問下呀詩囉,佢依家同子晴幾fd喎,chock下子晴囉。」健三提
議道。
又有文
現實嘅聖誕會唔會嚟得快過故入面
樓主終於安排我出場
輕輕一推
Pish
巴打,你一出文我就有種大師兄歸位嘅感覺
好正
加油
等你啊
晏啲出文
喱幾日無乜點出 自知少咗人睇
聽晚加速返好嗎

10點左右加速好嗎
你話點就點啦
幾時作都一定睇
文呢?
想支持你
雖然唔係老奉
不過太慢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞