《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
咁就算結咗婚雙方都可能有秘密嘅,何況拍拖
如果會令你諗起啲你唔想再次觸碰嘅回憶的話
我都會想你唔睇落去
我明白嗰種痛苦

所以我唔會怪其他人想棄故
但如果我有咩寫得唔好都希望各位可以同我講返
後來呀詩就成日追星,仲有咩yes卡,我又係唔知咩嚟嘅,仲成日同我講咩王子好靚仔啊等等。

我從來都唔撚明點解一個人要叫自己做王子⋯⋯

有個仲離撚曬譜,自己改個狗名喎,叫咩敖犬喎,然後啲女又鬼死咁鍾意。

你話正常少少咁,好似劉華嗰啲,甚至公認溝死女嘅陳冠希都好啊,又靚仔又型棍。

不過咁都唔算最重要,最重要嘅係我仲未察覺到原來喱個世界轉變得好快。

假期完後返學,班主住就話要調位。

意味住呀詩唔會再坐我隔離,而坐位嘅安排係班主任話事,我只好祈禱班主任手下留情,而蕃薯仔同我有一樣嘅煩惱。

天啊!

我因為咁成日都唔開心,係未調位之前我哋仲一齊坐,呀詩都睇得出我唔開心。

又幾難睇唔出嘅,我已經趴係張枱度,唔想講嘢啦。

「唔好咁啦。」呀詩安撫我,輕輕掃我背脊,「最多陣間放學俾你執返劑啦。」呀詩係我耳邊撩人地說。
要幾劑先保到數
起碼都日一啦
屌,咁正,有冇得跟隊
人哋從良,無你哋份
做佢下任男朋友
可能同蕃薯仔一齊
夠啦 要俾位劇情前進
希望
墨魚彦有乜好
貪佢快手
我即刻彈起身,望望可愛嘅呀詩,佢臉上嘅MK氣息漸漸消散,此時此刻嘅佢更顯得有女人味。

聽到佢咁講,我心情好返曬,不過就算佢唔講,我都會執佢幾劑!

但我一諗起要調位就提唔勁,又趴返係度。

「頭先好精神㗎你,又無精神啦?」呀詩摸摸我大脾內側,摸過少少就摸到敏感位置。

「喂⋯⋯」我有氣無力地喝住呀詩,雙手㩒住佢隻手,生怕前面嘅人見到。

有時我覺得,女仔仲咸濕過啲男仔⋯⋯

「做咩啊?驚啊?」佢無視嘅抵抗,一嘢捉落嚟。

「屌你咩⋯⋯」我捉起佢隻手,硬生生將佢拖返落嚟,我真係仲驚過佢。

「無膽鬼!」呀詩恥笑我,然後縮返隻手。

「我係無膽㗎啦,唔似得你咁大膽咩都唔驚⋯⋯」我見佢一啲都唔擔心我哋會調位咁,淨係得我自己係度唔開心。

「超!我又唔會因為調位而唔理你,你都唔會啦?係咪先?擔心咁多做乜。」呀詩一臉不在乎,胸有成竹咁。

「哼!總之我就唔想我哋調位啦。」我任性地道。

「好啦,乖啦,最多應承你去到邊,小息都過嚟搵你啦。」呀詩伸出手指尾,要我同佢勾手指尾。

「你話㗎!」我即刻同佢勾勾手指尾。

「仲成個小朋友咁,要人氹。」呀詩無我咁好氣。

「仲有啊⋯⋯」我未講完。

「你話陣間俾我執一劑㗎!」我笑淫淫咁望住佢。

「死淫蟲!成日諗埋啲咸濕嘢。」呀詩好典型嘅口裡說不,身體卻很誠實。

放學後,我又再次上咗呀詩屋企,佢呀爸長期都可以唔係屋企,難怪呀詩會做咗個MK妹,長期缺乏家庭溫暖嘅佢,只不過係想搵一個愛佢嘅人姐。

今次,今次!係今次啊!

我終於可以體會到高登仔所講,要食著住校服嘅學生妹啦!
重甜!
想重甜就多返少少正皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞