《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
樓豬
樓豬書生 我會睇落去 咩end都好
今晚再更新
如果夠正皮嘅話要更新四篇
4篇樓主加油
上呀!掙扎!

岩岩live左 完全對哂我口味同回憶 MSN個震同果d代用字(一打ok 就變成閃檸檸嘅ok)

仲有跑online章魚爸爸
P牌正皮唔到
依家越甜 結局越⋯⋯
掙扎啊!!!
講得冇錯,現實已經有其他嘅煩惱,估唔到睇故都係, 不過永遠支持樓主嘅任何決定
應該深夜先加更
等你
覺得呀ken一係大姦角一係真心朋友
Lm
依家加速啦
「咁你鍾唔鍾意啊?」我忍住痛問,提起佢嗰隻已經戴咗手繩嘅手,輕撫住問。

「鍾意就代表你可以呃我啦?」我感覺到呀詩態度開始軟化落嚟,只不過睇嚟佢對呃佢喱樣嘢好介懷,不禁令我諗起呀彥喱條MK仔對呀詩做過啲咩。

「好⋯⋯我唔應該呃你。」我投曬降,將呀詩輕擁入懷。

績道:「我想俾個驚喜你,我知你唔捨得買個手繩,覺得佢好貴,我哋依家錢真係唔多,平時lunch食個35蚊嘅飯都嫌貴,但我哋啱一齊無幾耐,咪當喺定情信物囉。」

喺熙來攘往嘅朗豪坊入面,我拉住呀詩企埋一邊。

「都唔知你係邊度學埋曬啲咁sweet嘅嘢!」呀詩係我懷裡柔聲地道,「講!係咪出面有第二個教你嘅!」

「邊有啊⋯⋯」我係呀詩額頭上輕輕一吻,擁有佢,已經係最幸福嘅事了。

「我知呀彥之前對你唔好,而我又未拍過拖,你經驗多過我,我有時會有得唔好嘅時候⋯⋯」

「我想你捉住我隻手,一步步教我,一步步同我向前行。」

「而且我好傻仔㗎,我唔明感情世界爾虞我詐,我淨係識得交個心出去咋。」

「我想你好好地保管好我個心⋯⋯好似條手繩咁。」

「傻仔先呃你嚟喱度,買條咁貴嘅手繩俾你咋!」

「哦!你肯認你係呃我嚟啦咩?」呀詩泛紅嘅臉龐帶著幾分羞澀,問道。

「喱啲叫驚喜!咩呃呃聲咁難聽。」我反駁道。

呀詩俾我逗笑,然後主動係我嘴唇上印落嚟。

「我咁MK,點解你會咁鍾意我嘅?」一吻過後,呀詩突發其想地問我。
live
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞