《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
樓主加速
Lm
今日未夠7篇喎好似
樓豬 有味?好頂癮
lm
舊Post 100正評加更1

我揹得佢咁辛苦,後面條友仲要周圍郁不突止,仲要嫌三嫌四嫌我慢。

而頭先呀詩除咗對絲襪落嚟之後,隻腳幾正,幼得嚟又白滑,我忍不住再睇多幾眼。

而依家我揹緊佢,摸緊佢白滑嘅雙腳,就難免色心起。

一個血色方剛嘅青少年,會對你起啖,係鐘意你嘅證明;如果無,咁就真係唔鐘意。

咁有陣時條女唔係話差,甚至有啲人話靚又正咁款,但無反應就點都係無反應㗎啦。男人就好坦白嘅,扯唔扯得起旗說明了一切;而女人可能又要物質啦,又要感覺啦,又要安全感之類,你做得一樣又唔知要做邊一樣,實在讓人難以捉摸。

我同佢去咗間士多求其買咗對拖鞋就返去沙灘搵佢哋,而佢哋唔知係邊度搵嚟一艘沙灘艇,玩得興高采烈,壓根兒無見到我哋兩個。

於是我哋兩個人就沿住個沙灘漫無目的咁行,姐係鳩行。

我哋好似置身係啲電視劇咁,好浪漫咁行係個沙灘上面,我第一時間就係諗起喱啲電視劇橋段,咩用海水潑下條女。

「屌你咩!啱啱先乾返少少咋,又整濕我。」呀詩嘅漫罵聲伴隨著海浪打過嚟。

證明咗啲咩?各位連登仔知啦?

我即刻攞水潑返自己。

「噗!」呀詩笑咗出嚟,「你真係好戇鳩。」

「本來我今日出嚟好唔開心㗎,今日嚟到之後成個人開心返曬。」呀詩一邊行一邊低著頭。

想講又唔知點講咁款,欲言而止。
加速加速
舊Post 100正評加更2

「其實我琴晚見到呀彥⋯⋯」

「佢同第二條女一齊,喺我出嚟倒垃圾嘅時候,係條女出嚟先再到呀彥,好似諗住送佢返去咁。」

係喱個時候,最好就等呀詩講完先。

呀詩續道:「以前嘅我可能會衝過去同佢對質,但諗多一層,我過去,咪姐係罵佢賤人、仆街,當堂好似輸咗咁。」

「並唔係輸咗佢,無咗條仔,而係輸咗個氣勢,好似係佢飛咗我。」

「佢哋都好明顯見到我,但我扮見唔到佢哋,直行直過。不過條八婆就嬲打嘅,話:『你條前菜喎!』,係我行過佢哋嘅時候,當其時得我哋三個,唔係講緊我姐係講緊鬼啊?」

「喱啲時候無得縮㗎,啖氣忍唔撚到,當堂著撚曬,我爆鳩佢seed。」睇出佢堅嬲,啲粗口爆曬出嚟咁。

平時講粗口當係調味料咁,幫啲句子調下味咋嘛,但當做主菜就好難食。

不過算啦,由佢,佢依家啲火可以用嚟煮飯添。

「我話你遲下都係咁㗎咋!八婆!」

跟住呀詩望一望我,今次我讀唔透佢嘅眼神,我唔知佢想點,想講啲咩。

「然後,佢話:『好似你咁囉,搵第條仔打鳩我哋啊嘛!』」

「屌,仆街⋯⋯」我又忍唔住用調味料了。

「你話啊!?你做乜嘢要打佢哋啊?」呀詩突如其來地扭我耳仔,每次佢出手都唔輕,但我知⋯⋯佢嘴角邊嘅笑容係咩含意。
啱啱補完加更聽日又要再加了
不過係開心嘅,見到有咁多人支持
加多啲我都Okay㗎
希望訓醒有得睇
一日可唔可以出3篇長嘅文
每隔個幾鐘番黎睇樓主文,睇到尾見到下面個回覆係25分鐘前,就知冇得繼續睇又要等,即刻灰尻左
live左
一起身就即刻打開連登睇有冇更 同我推爆佢
留名
Lm
Lm
Lm
繼續出
LM
推啊
頭先呀詩講「搵第條仔打鳩我哋啊嘛」嗰陣,佢斜斜地望住我,表情同眼神都帶點妖邪之氣,好明顯係暗示緊我啦喱條八婆。

「咁我見佢哋唔順眼啊嘛!嗱,我講明啊,我淨係打咗呀彥一嘢咋,我無打過條女㗎,我唔打女人㗎。」我要聲明一下。

「一嘢咋⋯⋯」呀詩不滿地道,「咁廢㗎。」

「點姐,我肯打佢一嘢已經好勇猛啦。」

「下次打多幾下啊嘛!我又唔會怪你嘅。」呀詩仲對我單單眼。

呀詩好似見攰,係一個無乜人嘅位坐低咗落嚟。

「一陣整親我咁點啊?你估打人唔痛㗎?」我開始懷疑,喱啲係咪姐係曖昧?

曖昧姐係似有若無,似係情侶咁,但又唔係情侶,大家彼此猜測對方心意,我諗⋯⋯

「知啦。」呀詩溫柔地笑了笑,「但我琴晚都係返咗去大喊一場。」

呀詩雙手環抱住自己,瑟縮起來。依家天色開始慢慢暗起嚟,我擔心佢哋想走人,但呀詩似乎仲未有想走嘅念頭。

我默不作聲,係喱個咁安靜嘅環境等佢放鬆下先啦,我無對佢做啲咩,我同佢之間就好似有份不言而喻嘅信任感,大家都清楚之後會點咁樣。

「當下係覺得憤怒,覺得無咗喱個男仔咪算囉,但返到去自己冷靜落嚟,我以為自己會無乜嘢,唔會有咩感覺,點不止原來都會痛⋯⋯個心好似俾人吉咗嘢咁。」

「原來感覺喱樣嘢真係控制唔到,你想加強控制,只會變得自欺欺人⋯⋯」

「係我瞓返晚之後,醒返就無乜事,好似發咗場夢咁,到今日,我開心好多,而且同一大班人玩幾開心,大家有講有笑咁,以前班MK出到嚟都係圍喂威,一齊食煙飲酒,又成日嗌曬無聊咁,周圍無嘢搵嘢玩,去機鋪啦,去網吧咩都齊。」

「我諗我依家真係可以同呀彥劃清界線啦⋯⋯」

呀詩講完之後,無再講過嘢,空氣亦跟隨住冷咗幾分,我哋就咁靜靜地望住個海,我個心莫名地緊張。

其實⋯其實佢係咪等緊我開口⋯⋯?
我今日會出埋喱個Post嘅加更數
今日會出5篇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞