《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
文呢
心無旁鶩地與道路發生性行為
quote文含撚死
樓主呢
scroll die me
比個交代
琴日啱啱放監
出咗街整啲嘢整咗成日無更新到
我晏啲會更新返
大佬們對唔住

細力啲啊喂...

喂...

都話細力啲囉
or or 文?
輕輕地五十大板啦
「我都係想為你好姐,我唔想你遲下啲牙又黃又剩,係你話想變好,我先⋯⋯」接住落嚟,我都唔想講落去。

「我知你為我好,但我唔想你咁樣威脅我,仲要用你自己嚟威脅我?」當呀詩講出喱句後,我就知自己錯,想伸手去捉住呀詩嘅時候,俾佢甩開咗,內心驚到驚。

「唔好掂我!你知唔知我最緊張嘅就係你,我自己知衰,但我估唔到你會話要咩陪我一齊食,真係好戇鳩。」呀詩當街當巷嘈起上嚟,好羞家。

「好啦,唔好嬲啦,我知係我唔好,我都係嚇下你姐。」其他嘅目光放曬落我哋身上。

「⋯」呀詩對我不瞅不睬,但無頭先咁抗拒。

我拖住佢行咗一條街,佢都無講到嘢,支煙食到一半都唔食了。過程中我哋無講過嘢,而我係度諗⋯⋯自己真係太戇鳩,咩要陪佢一齊食,自己大個咗睇返,真係低B到無論,如果真係咁樣走去做煙隡就更加戇鳩。

真係得以前先會咁戇鳩,中三人仔,其實我哋都未成熟,未識諗,根本唔知外面嘅世界係點。

單純地覺得對方就我全世界。

以前嘅單純亦可以喺一種無知。

「嬲完未啊?」我放下身段去問呀詩。

「係我衰仔啦,以後唔講啦好無?」

「你知唔知點解我會食煙?」呀詩喺我講完一大輪後,打破沈寂,問咗一條無關我之前講嘅嘢。

「我唔知啊。」我沒頭沒腦地答。

「因為我都係俾人威脅。」呀詩看似輕鬆,但其實好爭扎,我感覺得出。
其實喺想寫出MK得嚟帶些少柒嘅味道
未睇先like
因為我都係俾人威脅。

你唔食煙殺你全家?
「嗰陣時呀彥佢哋成班都食煙,唯獨我唔食,佢哋成日都叫我食煙,話食完成個人會爽好多,係咁叫我試下。」

「本來都係笑笑口,講講下,拒絕咗幾次之後,佢哋就周不時叫我試下啦,試下都無壞姐,連呀彥都係咁講。後來成班變咗集體煲煙,但唔會叫埋我,得返我一個傻仔咁係度唔知做咩,而佢哋一邊食煙一邊有講有笑。」

「我好唔鍾意嗰種感覺,好似俾人排擠咁,而作為我條仔嘅呀彥,連埋佢哋一齊排擠我,喱樣我真係估唔到佢,嗰個明明之前係我最無助嘅時候幫過我,煮過麵俾我食,依家話變就可以變成咁。」

「我都仍然堅持唔想食煙,其他佢哋想玩要我去試下嘅,我都會試,我會想融入佢哋。」

「直到呀彥話如果唔同佢哋一齊食嘅話就分手啦。」

「佢話唔想要個咁撚柒廢嘅女,影衰曬佢。」呀詩咬咬唇道。

我忍唔住插句話,問:「咁你明明咁多委屈,做咩之前唔同我講姐?」

呀詩諗咗幾諗,說:「可以講出嚟嘅委屈算係委屈咩?有咩好周圍同人講姐?唔係話信唔過你,唔係話唔想同你講,只不過時機唔啱姐。」

「我仲好記得呀彥點樣同我講,其實唔係話真係咁鍾意嗰班人,只不過係無朋友之下,唔想無朋友先咁樣做。」呀詩兜返個話題返嚟。

「聽完呀彥咁講我好嬲,好似想逼我,威脅我咁,然後就衝動起上嚟啦,嗰陣我嘅諗法係咁:食囉屌!驚你哋咩?咁撚想我食我咪食俾你睇囉,又唔係食唔撚起。」

「於是乎,我一開始就食得好狼,佢哋見到我咁chur法仲驚過我,之後開始加返我玩,之後又黑曬面咁,又俾說話我聽,最嬲係俾說話呀彥聽,而呀彥又好撚易受人影響,人哋話咩都覺得人哋啱⋯⋯」

『你條女咁唔食得煙,點得啊⋯⋯』
『佢都唔食煙㗎啦,叫佢出嚟做咩姐?』

「自此我好唔鍾意人要脅我。」呀詩坦言。
有文呀 正
好慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞