《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
想重正皮就多返少少甜啦
手動正皮
呀彦去咗邊?
算啦
就算無正皮我都係會照出
重甜thx
一嚟就隔住校服摸呀詩,呀詩問:「咁猴禽?」

「係㗎啦,鬼叫你頭先撩鳩我?」我更加粗魯地對待呀詩,但條友又幾享受。

「話你兩句就中曬招,你抵抗力有無咁差啊?」

呀詩捉住我嘅龍體,然後熟練地解開我條皮帶,三兩下手勢就將我條校褲除咗落嚟。

係我毫無防備,無意識佢下一步會做咩嘅時候,佢已經將我嘅龍體用口緊緊包裹住。

「呀⋯呀⋯⋯」喱把抖顫嘅聲音係我發出的,嗰種突如其來嘅震撼直接由下體傳上嚟,每經過一個地方都震一下,彷如上天堂般。

呀詩喱一下突然嘅舉動,我仲未嚟得切享受其中,就俾佢嘅驚喜嚇親,隔咗幾秒先識得回過神來。

呀詩今日仲綁住個馬尾,一副學生妹嘅模樣,多年後想起喱個畫面,喱個青春,係好多人都夢寐以求嘅事。

多多錢都買唔返,我都覺得自己好好彩,原來亦都早已花光所有運氣。

呀詩每一下抽動都牽引住我每一條神經,同之前扑嘢係完全兩種境界。

然而佢時不時用舌頭玩弄我嘅龍頭,屌!點頂啊!

最後我忍唔住將佢拉上嚟,講咗咁多次就地正法,依家就兌現喱個承諾!

我伸手入去呀詩嘅校服裙度,早已濕了一大片的她,用渴求嘅眼睛望住我,我為保持原汁原味,不加調味料,淨係除咗底橫。

原來高登仔講嘅嘢是真的,千真萬確。

著住校服做愛,嗰種征服感,喺前所未有的,而且仲特別有成就感。

因為前幾次經驗,我學識點樣換下氣,休息下。就係靠換姿勢嘅時候可以令你喺喱種無氧運動底下喘一喘氣。

換上呀詩騎係我上面,望住佢上下搖擺,慾罷不能個樣,真係只羨鴛鴦不羨仙。

最後我哋兩個滿足咁依偎一起,呀詩衣衫不整咁躺係我心口,我已經達成咗中學所有成就。

但老實講,人係唔會滿足,人總係貪心,我亦如此。

我唔想就咁滿足,覺得無憾,我仲想呀詩喺我身邊,喱總感覺係自從第一次扑嘢後,越來越強烈。
唔會好多甜
唔想寫到變甜故
但其實真正嘅愛情係唔會無性係入面
所以唔多唔少都可呈現返啲

之後落嚟會寫下呀詩個角度
好多巴打同我講補習社個故無kitty嘅角度
而今次原本就諗住寫,希望你哋鍾意啦
支持
Gchi
我覺得主角遲早會淨係鳩痕先搵呀詩
我覺得夠甜喇,可以繼續劇情
強仔黑化
變第二個呀彥
要嚟嘅始終都要嚟,第二日返學,班主任出咗坐位表,喱個坐位表仲重要過成績表,因為接住落嚟嘅日子,你嘅緣份、你會同邊個朝見口晚見面,都係靠佢。

張座位表一個接一個傳落去,知道自己坐邊之後就小息轉位,傳完之後再俾返班主任。

見住張座位表慢慢咁傳過嚟,仲緊張過收成績表啊大佬⋯⋯

第一行⋯⋯

第二行⋯⋯

第三排⋯⋯

我前一排⋯⋯

終於傳到落嚟,我同呀詩一齊睇張座位表,唉我第一眼睇下我同呀詩坐邊先。

果然⋯⋯我好運到頭了,我無得再同呀詩一齊坐。

我同佢都隔幾完下,如果兩個位置算係一行嘅話,呀詩佢就坐第一行,靠門口位置,而我則坐係第三行。

心都灰埋。

不過原來仲未係最灰,哈哈哈哈!仲可以更灰㗎,哈哈哈哈哈!

呀詩同呀Ken一齊坐。

「⋯」

而我則同子晴一齊坐。
我唔知點樣珍惜同呀詩一齊坐嘅時光,我哋一齊坐嘅時間真係好快樂,平時上堂好多得意嘅小動作,呀詩成日都鬼鬼馬馬咁,就算佢上堂好認真聽書,有時上到悶佢都會搞下怪。

而且係呀詩嘅影響下,我都專心咗聽書,成績都有進步到。

係最後嘅喱兩堂入面,我終於感受到呀詩嘅唔開心,見佢上數學堂計數成日擦本堂課,佢平時好少會咁。

最後小息大家都開始執嘢換位,我哋都被逼執嘢換位。

我以為我哋會講啲幾唔捨得嘅說話,但出奇地我哋竟然咩都無講到,默默地執完嘢,準備好調位。

當開始搬嘢嘅時候,心入面難過到好似分手咁,終於有點體會分手嘅痛啦,個心好似俾蟻咬咁,又痕又癢又陣陣痛咁。

其他男同學好羨慕我同班花一齊坐,有得成日望住個靚女,呀詩本來都靚,佢哋就話我豔福不淺,有女人緣。

但我一啲都唔介意,而呀Ken都講埋一份先令我嬲到仆街。屌你同我條女坐,好似潤緊我咁,講風涼說話咁。

「你咁想同子晴坐,我同你換位囉。」我睥住呀Ken,暗地裡串佢。

誰知呀Ken四兩撥千斤,說道:「哎,咁你應該問下蕃薯仔啦。」

只見蕃薯仔坐係角落頭,又要坐第一排,同女坐都話啊⋯⋯佢同班長一齊坐⋯⋯

真係慘過食兩舊屎。

屌我都唔記得咗蕃薯仔,原來仲有人慘過我⋯⋯
我喺我ig story度post咗一張我畫呀詩嘅圖
大家有興趣可以去睇下
歡迎留個靚言

唔知畫得好唔好同埋唔知會唔會符合大家嘅想像
但我咁啱一邊聽歌一邊寫故嘅時候見到喱個封面,覺得個feel幾似,就心血來潮將佢畫咗落嚟
叫得阿ken 嘅人通常都口花花好花心
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞