《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
好撚正
但係冇呢種性格嘅女仔鍾意我
我認我係個大仆街
我最近不停咁搵工搵到有啲灰
搞到成日無乜心機寫文
樓主喺咪今年畢業,今年個市差喺難搵
今年肯定難搵架啦 平常心啦
老套啲講 倒不如一路搵 一路用呢段時間
做啲你想做而返工而又好難做到嘅嘢
褲都除埋
可以著番先
重甜 thx
拎左去洗
天氣凍,著番條褲啦
又係緊張位停
「點解嘅?」我難掩心中嘅興奮,但又唔想做到咁明顯。

「我屋企得我同我老豆咋嘛,佢喱啲時日一定返大陸叫雞嘅⋯⋯」

「我當無喱個老豆㗎啦。」呀詩越係想講得輕鬆,就越係裝作,明眼一睇就知佢係扮出嚟。

有得揀邊個想自己無老豆喎。

「傻啦,你仲有我啊嘛!」我憐惜地撫摸呀詩嘅頭髮,發自內心地道。

「好彩仲有你。」呀詩抱入我懷裡,令我更加想佔有呀詩。

我二話不說,拉住呀詩上去佢屋企。

「洗唔洗咁猴禽啊你?」呀詩笑笑口咁講,佢越係咁講就越係想屌撚死佢,等喱條MK妹無得咁牙唰唰。

一入去佢屋企,即使漆黑一片,都唔會唔知嘅嘴唇、位置係邊,一切都係咁熟悉。

鞋都未除就向佢嘴唇出發,呀詩都好配合我,任由我魚肉,然後發出輕微嘅嬌喘聲。

「嗯⋯嗯⋯⋯喂⋯啊⋯⋯」

一會過後,我哋要稍為喘下氣,我唔執輸地道:「頭先唔係喺威喺勢嘅咩?好串㗎你頭先?」

呀詩一聽完之後,似乎抵受唔住我嘅牙尖嘴利,想教訓教訓下我。

佢推住我,一路錫一路行入間房度。入到間房,間房充滿住呀詩嘅氣味,係女兒香啊!!

呀詩一嘢跳上嚟,用兩隻腳鉗住我,我下面直接因為咁而充血,繼而腫脹,我同呀詩只係隔住幾條褲就會緊密地結合了,喱個動作真係令我受不了,我好想就咁屌入去。

呀詩慢慢壓落嚟,我隻手一路摸,終於摸到床邊,一嘢就瞓咗落去,呀詩成個人壓咗上嚟。
本來唔係幾夠膽係呀詩身上遊走,但呀詩佢主動接觸我最敏感嘅龍體。

我就老實不客氣了。

いただきます!

我雙手放係呀詩嘅胸上面,摸上手,隔住個bra都feel到軟綿綿。

我稍為用小小力揸落去,呀詩即刻好敏感咁嗌出嚟,成個人縮一縮咁。

「嗯哼⋯⋯」聽到喱啲聲音會更加興奮,一邊打茄輪一邊落力,兩隻手都出曬嚟。

呀詩嘅呻吟聲係間房度迴盪著,佢都忍唔住主動出擊了,好似解鎖咗某個制咁,一發不可收拾。

呀詩除咗我件外套,然後去到襯衫,一個一個扭扣咁解開,熟手嘅佢好快就除曬我啲衫,我赤裸上半身,就算係冬天,都覺得好似慾火焚身咁。

呀詩趴落嚟,係我耳邊輕聲說道:「唔幫我除啊?你忍到㗎啦?」然後係我耳邊吹咗口氣,我成個人打曬冷震,瞬間起曬雞皮。

我理智線好似斷咗咁,伸手去除呀詩身上嘅衫,除完一件又一件,嬲屌裙最好除,係我眼前嘅呀詩剩返個bra同埋條底底。

霎時發現,我唔識除bra,好撚認真⋯⋯

我思索咗兩秒,然後將佢當衫咁除,呀詩一見就知我想點。

「做乜啊你?!」

喱個問題問得真係好撚尷尬,我唔知點樣開口解釋,有無人可以教下我?

「唔識除bra咪講囉,咁樣好易爛㗎⋯⋯」我真係唔識咁多女仔嘢。

「下?我真係唔識⋯」輪到我怕羞到唔識講嘢,而且好怕自己會做錯啲咩。

「過嚟啦青頭仔!」

「咸濕人之前都要做下功課㗎,嘻嘻。」呀詩捉住我雙手,環繞到佢背後,我摸到兩個扣咁嘅嘢,但都係唔識拆。

「兩邊輕輕推一推就得㗎啦,你條女個波無咁大啊⋯⋯有幾難解啊?」
將今晚嘅事推上國際!!!!!!!!!
https://lih.kg/1914830
我細心聽呀詩講,摸索咗一陣,唔知點整下整下就解咗出嚟,我解完出嚟就將個bra拋去第二度,講咗句屌你老母嚟洩憤。

呀詩個波確實唔大,但亦都唔算細,對我嚟講已經啱啱好啦,而且個胸型都幾靚。

呀詩係解開曬所有裝備後,就算喺無燈光下,都覺得到佢羞澀嘅臉龐。

我一隻手就可以扼住佢成個波,手感好鬼柔軟,我嘅龍體硬到不行,去到喱個時刻覺得好感動,好似真係大個仔咁。

揸揸下,呀詩兩粒提子已經硬起上嚟,連連挑逗幾番,呀詩就叫得特別勵害,好似打緊機,隨意操控個角色咁。

我把口都無打算停落嚟,不停向呀詩進攻,由嘴唇、頸、心口,幾乎錫完一遍,呀詩嘅身體散發住一股唔知咩香味,令我慾罷不能,更加想佔有佢,想要更多更多。

我隻手都唔安心咁向呀詩最神祕嘅地方進發。

係附近一摸,已經濕成一片。

「哇,氾濫啊?!」心中不禁慶辛平時有做性教育功課,日本啲網上補習真係好有用。

「仲問!」呀詩不停地扭曲身體,睇嚟最先忍唔住嘅係佢。

「但我頭先無買condom喎⋯⋯」係喱個重要嘅moment,先醒起最重要嘅嘢。

「我有啊。」呀詩係床邊嘅書枱拎咗盒嘢出嚟,係佢平時用開嘅杜蕾絲牌子。

我不禁臉色一沈,問咗句:「你同呀彥嘅⋯?」
唔反樓豬了
做咩要反我
冇故冇甜
依家有曬 唔反了
「屌你,唔係囉!我琴日先買㗎,咪又係為咗你⋯⋯」呀詩遞咗盒condom俾我,係全新未拆過嘅。

係喱個時候,心中不免有些介懷佢嘅呀彥嘅事,但個感覺已經無咁強烈。如果頭先呀詩真係拎佢以前同呀彥用剩嘅condom出嚟,我真係會即刻鳩縮,然後無曬心情做囉。

不過喱啲小插曲無令到佢無限放大,反而消失不見。

我快快手拆開個包裝,拎咗一個出嚟用,拆到最後,我分唔清邊度係前,邊度係入面,唔知應該點樣戴。

呀詩佢經驗豐厚,見我係度試好幾次都唔得掂嘅時候,就主動過嚟幫我手,但今次佢無串多我幾句,可見佢仲幫我留住男人最後嘅一絲尊嚴。

呀詩都準備就緒,但我再次摸呀詩秘道嘅時候,已經無頭先咁濕潤。

唉仆街,最衰都係自己。

我急中生智,係呀詩嘅秘密通道不停來回摸索,搵啱個位以後,慢慢將自己嘅手指放入去,入面好是溫暖,濕濕地、痴痴地咁。

「啊⋯⋯嗯嗯⋯」除咗呀詩嘅呻吟外,仲有時不時扭動佢嘅身體。

熟習咗呀詩嘅體溫後,我就係入面加快速度。

「嗯嗯⋯⋯啊⋯呀⋯⋯嗯哼⋯」

呀詩叫個不停,個水份開始回復到剛才嘅濕度。

「喂⋯乜⋯⋯你唔係⋯青頭仔嚟㗎咩?邊⋯邊度學返嚟㗎?中學咁教你㗎?」呀詩俾我頭先搞到氣來氣喘咁,搞到我好有成功感。

我都唔好意思話我係睇AV學返嚟,不過做人係要活學活用先得。

我將自己嘅龍體放係秘道前面,準備入去一探究竟。

「我準備入啦。」我摀低身,係呀詩耳邊輕柔地說。

「嗯。」呀詩默認後,我便緩緩進去秘道,秘道兩側緊緊地包覆著我,我唔敢貿然前進。

靜靜地係門口守候,呀詩表情有點痛苦。

「做咩事啊?整痛你啊?」我擔心地問。

「唔係囉,係你太粗囉,你慢慢嚟啦⋯⋯」我竊喜,可想而知呀彥係幾咁牙籤仔。

我慢慢放入去,然後再出返嚟,來來回回地抽送。

「呀⋯⋯嗯⋯」呀詩嘅呻吟聲開始暢順,表情亦慢慢變得享受。
係文呀!!!!!!!!!!!!!!!!
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞