《我的MK妹同桌》(2)

978 回覆
296 Like 4 Dislike
見到咁,我便嘗試慢慢越嚟越入,呀詩嘅表情亦都無頭先咁痛苦,開始越嚟越放。

我加快速度,亦感覺到呀詩因為咁而變得越嚟越濕,哇我終於唔係青頭仔啦!

有人話第一次扑嘢,有啲會緊張得制早早派報紙,有啲會因為緊張過頭,無法享受性愛嘅歡愉,投入唔到而遲遲交唔到功課。

睇嚟我係屬於後者⋯⋯

我賣力地扭動我條腰,為求好似AV男優咁落力演出。

「呀⋯⋯唔得啦⋯唔⋯⋯嗯⋯唔得啦⋯⋯」呀詩用力抱緊我,喺我努力十分鐘左右,我估有咁耐啦掛?

過程中我手同口都無閒住,時不時輕揉呀詩胸部,亦會不停地吻佢。

「舒唔舒服啊?」我問道。

「你⋯⋯你話呢?」接住落嚟就係我嘅一輪加速,感覺好似要嚟了。

「啊⋯⋯喂啊⋯⋯」呀詩似乎係舒服到不要不要的。

最後一股暖流由我龍體裡奪門而出,我都無力咁拍係呀詩身上,成間房充斥住我同呀詩嘅喘氣聲。

好快過後,我整理好自己,呀詩簡單地著咗條底褲,就竄入被窩度。

完事後,我抱住呀詩,呀詩依偎係我心口上,佢嘅髮香一陣又一陣咁傳入我鼻裡。我輕撫呀詩嘅頭髮,心裡面覺到特別特別滿足,不管是身體還是心靈,都大滿足。

有時自己打飛機,打完後都會有種空虛,唔知為咩嘅感覺。

但今日係呀詩身上,我體會到咩叫完整嘅性愛。

原來兩樣嘢係分唔開,先唔會覺得缺一塊咁。

「爽死你啦!」呀詩拍打我口中,小鳥依人地說。
爽死你啦
啲畫面出晒嚟
「咩喎,你無嘅?」我仲百厭地揸下佢個波,俾呀詩厭惡地打走咗,明明頭先仲好enjoy我欺負佢個吸手波。

經過今晚,我終於覺得呀詩好似真正屬於我咁,心入面好興奮好興奮,嗰種感覺形容唔到⋯⋯

⋯⋯甚至係將來無法再感受多一次嘅激動。

我嘅小強強一直維持住興奮嘅狀態,我吻住呀詩,隻手亦不安份咁四處遊走。

佢好快察覺到我用意,然後驚訝地問:「又嚟?你有無咁勁啊?」

「就係咁勁!嘻嘻。」

嗰晚我哋嚟咗三次,到第四次我真係攰到旗都扯唔起,所以啲人話咩可以一晚七次,我真係覺得係吹出嚟,屌你第四、五次你真係射血喎大佬。

啱啱好用曬一盒condom。

依家回想返,中三人仔就進展得真快,真係幾撚癲,而喱啲事真係MK妹先會做得到。

而好好彩嘅係,呀詩係比較唔一樣嘅MK妹,搵遍成個香港都搵唔到第二個。

第二朝,我哋無力嚟多次啦,我腳都軟埋。我落街買咗個早餐返上嚟,我同呀詩就好似過住啲同居生活,婚姻生活咁。我覺得自己好似彷如電影咁夢幻,又真實地完滿。

我反而唔係幾想將時間停留係琴晚,而係想停留喺依家,喱個早上。因為喱種簡單嘅生活先係最難求嘅嘢,浪漫嘅幸福可以極短暫,而簡單嘅幸福係最難得,同埋可以好長久。

我係呀詩屋企沖咗個涼,著返琴日啲衫褲就又出去,去感受下聖誕節。

不過呢,做咁多年人,我始終都係覺得平安夜比聖誕節有氣氛。

行街睇戲食飯少不免啦,覺得我同呀詩因為琴晚而距離更加親密咗。
啲畫面出晒嚟+1
甜完, 就會苦
有D想停喺呢個位就完/之後一路甜再接住good end
anyway跟樓主意願
開始要鬧下大交

後面d炒大鑊大肚生離死別唔想睇
大肚咪生
同意
「啊⋯⋯喂啊⋯⋯」

多謝你最後嗰句好似因果咁
所以我前排係迷惘過一段時間
最後都決定繼續寫

喱條好似一條無盡頭嘅路咁

我想搵啲需要寫嘢嘅工作
但喺台灣好難搵
依家都係慢慢等
同時間試下寫其他類型嘅故突破下自己

Btw 喱個故打算喱個月完 最慢會下個月中
希望唔會要你哋等太耐啦
支持樓豬
加速加速
仆街live左
中三有無衰十一
衰硬啦
文???
推啊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞