羽絨/風褸/旅行用品討論[16](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
行山褲有無咩推介?

見Montbell呢條好似幾好, 永安折咗$4x
https://en.montbell.jp/products/goods/disp.php?product_id=1105521
諗緊香港著洗唔洗買咁厚

閒日R1+件長袖BASELAYER 都出哂汗
香港真係著唔到R2, 所以一直都買唔落手
better sweater 都覺得熱
係邊件
Uniqlo勁多fleece jacket
想知r1官網polartec power grid

但件衫個tag又寫power dry 有咩分別
之前行過炮仔睇Base layer唔見有
係咪得專門店或者外國網買?
呢條我有 好著到我買左兩條 size arm 亞洲人 料又come 洗左十幾次都咁正 樣又唔差
以我所知 power dry 就有左好耐 之前有隻power dry HE d廠 張power dry 造成grid 咁 目的層加 breathability 同 packability 之後似係marketing rename 咁就產生左power grid 我知大約係咁 有錯請指正
鞋我真係唔推Arc’
Low top我著開NB/ Solomon/ HOKA
呢對着兩對襪應該okay
Thz ching
有件atom ar同Montbell Permafrost Down Parka
下星期五會去東京 好似有機會落雪 帶邊件好?
有件atom ar同Montbell Permafrost Down Parka
個星期五會去東京 好似有機會落雪 帶邊件好?
atom lt 今個凍天都無著過
無有日病左發冷攞左件r1出嚟著
今日著Atom LT
無太陽還好
今日著Atom LT
無太陽還好
atom LT+1
今日呢啲天氣搞到好想買r2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞