羽絨/風褸/旅行用品討論[16](Arcteryx,Montbell,Patagonia..etc)

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
我覺得160-165 都可以 XS
睇黎都要去一轉先得
試清楚好d
我都矮細 可以xs/s都得
我160都無
橫到仆街
個胸又36吋
反人類身型
唯有試咗先好買
今日去砲仔買咗atom ar,真係好暖
雖然覺得LT應該適合香港天氣多啲
不過真係唔鍾意側面果兩幅fleece
係,香港無乜幾多日著到ar,除非好怕凍
個side panel調節下溫度我覺得正喎,同埋我leaf版兩邊d料有彈性,冇ar咁箍身。

利申:兩件都有
個兩幅野就係technical wear 同普通wear 既分別
個人覺得成件一體化好睇啲
接受唔到件衫突然有兩幅唔同咗料
因為自己另外有訂alpha SV
今日試身有套埋上身
So far都叫活動自如
所以都唔覺ar箍身
利申:矮撚165,63kg,兩件都係xs
https://www.youtube.com/watch?v=tJRWxszFgFg
atom ar好似佢咁搞法會唔會仆街
屌你,咁撚似我以前中學卷件pe褸既
真心,呢幾日著LT行緊都覺有啲熱,巴打真係咁怕凍?
巴打除左上網買BURTON手套之外, 香港有冇邊到有得買?
我件件atom都係用呢個方法收入袋,勁粗著,冇爛wor
睇你出面會唔會加羽絨啦
我176都係買m等佢貼身d方便再著羽絨
其實我著深藍色兩塊fleece panel 反而覺得好睇過件AR同色
我以為可以r2 fleece再加atom lt
Pata Fleece d M size 其實幾長,自己得佢d 長袖tee, down vest 同短褲,d regular fit tee 都幾長同闊身, 我174 74kg都覺得S鬆
我171 60KG S碼
主要一件打底之後就著R2
好貼身?
FIT身
我個人比較怕凍
所以買貼D
門市r2 hoody 幾錢 有無navy色
請問各位對Chums有咩評價?
好鍾意佢啲設計
想買件厚fleece
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞