小丑joker討論區2(切勿將戲代入現實)

1001 回覆
286 Like 2 Dislike
應該係幻想,想比人認同
的確唔係個個啱睇
左手感性,右手理性
如果當傳統超級英雄片睇實會
親手殺左老母
多咗張 但有啲皺 有冇巴絲唔介意交換?
彩色大頭嗰張嚟
當年batman第一集最尾show張小丑卡
今次joker第一集就show bruce死老豆老母
今次到batman先係joker入面既過客
成世人被呢個癲婆所累
唔駛理佢
條友日日係到好認真咁講d傻鳩理論,之後人地話佢on9佢就叫人同佢認真討論d傻鳩理論
佢最後係精神病院出現
有無可能上節目殺人果堆全部都係佢既幻想
由社福中心執左佢就俾人refer左去病院
之後同有女朋友一樣都係FF
其實殺3個人都係ff
1.右手寫字,左手寫得唔慣,但用左手開槍
2.得6粒子彈,開左8槍
利申睇左6次
我信佢有好撚爽
你用爆谷片心態入去睇實覺悶
但入面演技同個描寫都好精彩
殺完人之後新聞報道話應該係一個戴小丑面具既人殺;
主角係化妝。
導演係咪想睇呢度make noise,可能唔係主角殺
阿媽係痴線,佢修養個啲好難幻想喎
新聞報導同事實有出入我覺得好正常喎

He tried to smile through the pain, until the pain makes him smile.
啱!!!巴打你好醒
殺人果個係應該係的士見到果個面具小丑(亦即最後救佢個兩個人之一,影武者聯盟d人)
再加上佢殺完人之後直落ff同黑人拍拖
殘體注意!!!!!!
我覺得佢分析得幾好
https://www.youtube.com/watch?v=RGRENu5JuLQ&
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞