小丑joker討論區2(切勿將戲代入現實)

1001 回覆
286 Like 2 Dislike
好似係..同埋teaser 碌樓梯嗰幕都cut咗
冇精神病嘅人
點幻想條女出黎睇show行街看顧老母啫
sor, 諗起Travis Bickle

視乎條女啦
利申: 毒L一個
我有多咗彩色joker 呀 同我交換啦
希望出bluray會有director’s cut版補充返
有冇人有多一張imax版既poster可以交換
我有2d版但都係鐘意imax嗰張多d
有意可以tg: ggunthh
睇到後尾, 一班人救JOKER出黎升上神枱眼濕濕.
所有野都好真實. 好貼地
Travis Bickle
約女睇戲就睇鬼片啦
睇呢套我驚你兩個睇完岀戲院果陣沉重到講唔到野
今日睇左,Arthur應該係電影史上最悲慘男主角,完全係迫到絕路咁滯
真心唔好
睇完好沉重

除非佢鍾意重口味電影
apple music已經有soundtrack 但無跳舞果首
全部都係dark到想死既track
唔係無續集阿?
https://www.youtube.com/watch?v=bW-OLcZ4tGY

搵到了 官方soundtrack無收依首 可能係版權問題
應該收喺music from the motion picture
其實大家覺得batman老豆有冇中出過joker老母然後生咗joker
我覺得有一啲都唔出奇
有錢佬見女就屌
加上咁大權力 收買政府部門偽造文書
屈9 joker係adopted同joker老母係癲婆就唔使上身

香港都有件大哥中出人唔認數
係醫院跳舞表演時跌左支槍就笑了,估唔到會無左份工咁大鑊, 個小插曲動作有啲似周星馳電影咁
想知多唔多血腥暴力場面
最後係咪有張老母後生既相?
我好似見到下款係寫TIM ?有無睇錯
其實成套戲都係由joker嘅視度出發
我地所了解到嘅都係由佢眼中講述
而joker起源最吸引人嘅地方就係我地永遠都唔知個起源係咪真

例如佢ff上De Niro個節目,好受觀眾歡迎
又ff溝到條女
鏡頭就好清晰話俾我地知係ff

但係其實佢成套戲都可以係ff出黎
例如上面講嘅得6飛子彈開咗8槍
同埋第一次見醫生個陣
已經有過joker困係白色牆,撞自己個頭嘅畫面
同最尾個地方都係白色房
仲有個心理醫生又係同一個人,好可能係現實對個醫生對得多,將佢擺入自己嘅幻想故事
好奇會唔會出呢個時空嘅續集,佢呢集為蝙蝠俠鋪路唔少
故事專登留想象空間俾你
最後果句"我又諗到個笑話"
可以係笑話=成個故事 亦可以指笑話=成個故事都係佢幻想
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞