小丑joker討論區2(切勿將戲代入現實)

1001 回覆
286 Like 2 Dislike
佢只知蝙蝠俠冧條女,重以為Dent就係蝙蝠俠,係後來先知唔係(I thought you really were Dent, the way you threw yourself after her. )

因為小丑上籌款宴會刮Darvey Dent嗰陣,蝙蝠俠跳樓都要救Rachel
我一直都當個社工係林鄭,唔只最尾髮型似,因為林鄭又係社會褔利處出身,而個社工又無理過joker講嘅嘢,只係典型公務員心態咁敷衍了事,結果政府用佢嘅官僚機器,製造咗一隻怪物出嚟
其實呢幕都可以係ff
就好似TDK 小丑傷疤既來歷咁
你唔會知道邊段係真 邊段係假
尋晚睇左,套戲真係好 heavy
好多感受
100%係
係ff
今日睇第三次
每次去到上節目呢part全場都抖大氣
https://youtu.be/xFG-FbttMnM
佢喺樓梯跳舞俾警察發現嗰陣
諗起starlord 比war Machine同nebula望住佢冇配樂跳舞果陣on9味
我睇完 我笑得出
好似而家香港
真心好撚好戲。特別係病歷個到用第一身去代入先可以得到最好嘅體驗
我諗起captv個謎語人

Beautiful, isn’t it?
好撚多中學生入場睇,劇入邊佢一笑d細路就係度笑
好破壞氣氛,完全帶唔到情緒入去
求iPhone pro max wallpaper
笑死,可能人哋又係有個病呢

JL制作班友可以將一手好牌打到咁爛都可以算係一種成就
笑死,你依句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞