小丑joker討論區2(切勿將戲代入現實)

1001 回覆
286 Like 2 Dislike
Arthur化妝準備上talk show果幕,有佢老母後生張相,後面重寫住啲愛意既說話,其實我覺得真係有機會佢老母被逼害。
點攞到想要樓梯嗰張
香港需要笑聲
香港需要小丑🤡
買2d戲飛就有,唔知而家重有無,但得e款同鐵路,無樓梯個張
當唔係joker去睇會更加好。
其中最鐘意火車比人打一幕,反而其實講佢有妄想症果一兩下flash back其實冇會更加好。
Btw仲有愛爾蘭人,今年真係希望oscar唔好政治正確
冇錯 條女話your name is arthur right 其實已經交待左
唔需要畫出腸
睇呢個post有咁多人以為joker真係有同條女拍拖就知個flashback 係有必要啦
個d人智商有問題
呢個真 果幾下flash back真係好tvb式交代
食飯食到要餵埋去你口邊咁
但真係好多人唔明 你睇下個post咁多人問係咪arthur幻想就知
I hope my death makes more cents than my life
大佬呀 你當佢DC universe ?
j
入場前連自己睇咩類型電影都唔知
呢套野其實好虐心

太實實既人性同社會
用戲飛去番間院櫃臺換就得
理論上一張飛一張poster
但有啲院好似有特別安排
我係海運嘉禾換
我工作上成日同精障人士有接觸
其實真係笑唔出
Joker佢面對啲其實係好多精神病人仕面對緊嘅嘢
就業,醫療,病同藥嘅負作用
其實係好心酸
佢黑化其中一個原因都係無食藥
就算係侏儒嗰度都笑唔出
心面入喊緊
但表面就係咁笑
就好似海賊王smile後遺症
他試過有善
他也試過傾訴
他只是想受人關注 哪怕一丁點也好
可惜社會沒有一個人理解他
真心想幫人就一早幫咗佢2母子啦 佢明知佢哋成家精神病又窮咁都唔幫?仲上電視話咩員工係一家人又點點點。Joker講明唔係想要錢,係要關心,佢就打9人。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞