小丑joker討論區2(切勿將戲代入現實)

1001 回覆
286 Like 2 Dislike
咁人地係骨子裡既小丑
你見佢最尾係車頂上面都係跳小丑舞
咁人地真係影帝
uncle ben定佢地死得多d
左邊小丑造型入lift個畫面唔錯

不過真心想見到Joaquin Phoenix演續集做一個鬥智既小丑
更加瘋狂
雖然無咩可能
Uncle Ben 12次
Bruce Wayne parents 13次
呢個joker岩岩識開槍無耐
homecoming 唔講uncle ben
完全唔明peter 最初做spider-man 動機,無back story 支撐
不斷搵tony 擦鞋
Btw我想知點解最尾嗰度佢會殺社工
有啲難拍落去
依個小丑講真一啲都唔高智力
只係一個精神病人
有咩?
醫院arthur睇電視既表現己經完全肯定佢同murray無現實接觸過
即係可以完全否定murray i love you 係回憶
murray 日日見咁多平民,記唔記得係無得講
但arthur見偶像係唔會唔記得,所以只要倒轉來講就可以prove到:同老母睇電視個內容係完全幻想

用腦睇戲pls
embrace the madness (Arthur/joker)
腳步有血+比人追
上一單新聞就係話發現有超級老鼠
咁又點會係回憶入面講超級貓
明顯係佢幻想 話係回憶既要重睇
簡單嚟講就係探討社會
男主角演完會嗝會癲
有人話左手代表小丑,右手代表Arthur
因為最尾既佢真正成為joker 識得享受殺人犯罪既快感 由佢上電視叫murray叫佢joker 而唔係叫佢arthur果度開始 已經反映佢唔係一開始果個善良 被社會欺壓既arthur
仲啪緊藥嘅佢响冇乜人嘅餐廳表演都緊張到忍唔到笑
點樣可能晌幾百人嘅live入面同de niro正常咁9up
想講佢食煙真係食得好型
開頭攬主持人係真實而唔係幻想?
Oh no
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞