《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
希望主角能夠實踐承諾
努力讀好啲書
入19科又好點都好
唔好比女主角睇死
我一扒,就扒到中午放飯。

關晴同呀楊都叫我一齊食,我諗…唔同佢哋食,我都唔知可以同邊食啦。

Kitty返緊學又唔會覆我whatsapp,搞到我成日孤伶伶一個。越係孤單,想念Kitty嘅份量就越重。

一出學校門無耐,行係我前面嘅呀楊同關晴,係我面前拖起手上嚟!

我當堂呆咗,仲唔信自己隻眼,係咁揉係咁揉。

「你哋兩個幾時一齊架?」我指隻佢哋十指雙扣嘅手。

佢哋一齊舉高隻手,「一陣咪話你知。」

佢哋兩個嘅同步令我聯想起洛克人,同步插入。

我哋搵咗間唔算多人嘅茶餐廳坐低,一入嚟茶餐廳,就諗起第一次同Kitty嚟食茶記。

原來身邊好多事情,都可以同Kitty連接,無形間,佢變得如此重要。

「好啦,你哋可以講啦。」我一臉認真。

「哈哈哈!」佢哋俾我呢種認真嘅樣整到笑咗出嚟。

「放鬆啲先。」佢哋嘅嘴角仲笑緊,「我哋係聖誕節約出嘅時候一齊嘅,只係咁啱嗰個時候,有feel。」

呀楊幫關晴開口。

「吓?但係關晴唔係有仔嘅咩?」有無咁快呀?

「分咗手啦,係聖誕節之前。」關晴自己講,始終呢啲事由佢自己嚟講係好啲嘅。

「下?分咗手無耐就一齊?」我一時之間接受唔到。

太突然啦掛?太快啦掛?起碼曖昧下,耐啲先一齊呀?

咁快就一齊,俾我嘅感覺似係……水泡。
希望係美好結局
因為現實中既sad end已經太多
lm
共你親到無可親密後
水泡
我周末有時間可以加速
所以我哋又嚟玩遊戲啦
規矩照好似上次咁 希望新讀者都可以一齊嚟玩
每兩個留言,我就會出一篇,每四個就兩篇,如此類推。
我會兩日內找清條數 不走數!有拖無欠
我周末有時間可以加速
所以我哋又嚟玩遊戲啦
規矩照好似上次咁 希望新讀者都可以一齊嚟玩
每兩個留言,我就會出一篇,每四個就兩篇,如此類推。
我會兩日內找清條數 不走數!有拖無欠

時間截止為今晚12點正
加速
加速,希望唔好sad end
加速吧少年
加速
加油!
留名
加速
留名
加速!
留名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞