《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
不如做9佢
我一俾就要加
100正評了 請加速
lm
100正評了 請加速

我今晚出6篇 加速完又再加
如果補習社真係咁,我會好後悔中學嗰陣無去過補習
唔洗到而家大學就快畢業都無女
推推推
呢個時候停真係好不該
加速
依家打文啦
最基本7篇 有時間再出多篇啦
1.
我仲未嚟得及享受呢一個吻嘅時候,Kitty已經別過面去,背對住我。

我嘅初吻,獻咗俾Kitty,我無悔。

即使四周都漆黑一片,但我仍然感受到自己塊面好熱,唔洗照鏡都覺得好紅…

我張床又唔係大,窄到乜咁,基本上我同Kitty已經係肩並肩。

空氣一片死寂。

「係呢…?你頭先想講咩?」我細聲問Kitty。

……

無反應?

但我可以好肯定話你知,我好有反應。

好彩有張被係度咋,同埋黑媽媽咁,所以應該無留意到我已經起曬機嘅空中巴士。

我想再享受多啲嘅時間都無,接吻嘅感覺係濕?定軟?

大佬呀!俾個機會我確認清楚先好呀……我依家好辛苦呀!就好似等文一樣咁辛苦!

唔知幾時先會有下一篇,只有百無聊賴咁等。可以再錫Kitty嘅機會,唔知何年何日何時先會再有?

望住Kitty背住我嘅身影,加上周遭嘅環境,竟然覺得好有愛。

唔知邊本小說定電視,定電影,Whatever啦,我都唔記得咗係邊度聽返嚟,但我記得呢句說話:

夜晚,係人最容易胡思亂想嘅時候。
終於
期待
點解會停左
點解會停左

Kitty怕羞
我亦都有怕羞 咩都唔敢講,可能Kitty等下等下就瞓著咗
點解會停左

Kitty怕羞

今晚夜左d 聽朝出啦
其他人等到瞓左啫
樓主
加速呀
我未訓,等埋樓主啲 post先
加速la
2.
呢一個晚上,我輾轉反側,瞓下醒下咁,根本完全瞓唔著。

我又諗起好多嘢,其實都唔多嘅,只不過係今日發生過嘅嘢姐。

唔知大家有無試過啦,有時夜晚會諗返起今日所發生嘅事,通常我都會諗起啲開心嘅嘢,等自己可以笑住咁瞓。

唔開心嘅嘢,就收埋佢嚕,咁樣瞓醒之後就會記得啲開心嘅嘢,唔開心嘅就由佢啦。

今日開心嘅嘢太多啦,每諗起一樣都覺得甜。

我隻眼已經習慣咗黑,我望一望係衣櫃前面,有一條頸巾被個勾勾住,對我嚟講真係一個好珍貴嘅禮物,而佢,係往後嘅日子,亦陪伴過我渡過好多個寒冷嘅冬天。

第一次同女仔交換聖誕禮物,第一次嘅小牽手,第一次錫唎,第一次錫嘴。

今日我心臟真係受唔少刺激啦,佢仲頂得順,我覺得佢真係好勁。

一諗起嘅甜蜜嘢,我嘅小秋水都好識做,自動軟化咗落嚟。

好明顯Kitty已經瞓咗,我亦都無越軌嘅思想同行動,只係安靜地躺係佢身邊。

錯過咗嘅機會唔會再返嚟,我認我衰仔,嗰陣係想做衰嘢,但又唔知從邊度開始先好。

唔知,唔識…

我同你講,話唔想嘅都係呃鳩你。當你係張床上,同一個女仔一齊瞓,如果你對佢無任何邪念,唔想佔有佢嘅話…可以證明一樣嘢,就係你唔愛佢。

係Kitty錫我嗰一刻,我碌鳩係硬到可以屌撚死佢!

你問我嗰刻想唔想扑佢?我可以誠實咁答你──想!

但年輕,好多嘢都唔識,唔夠膽,皆因我不是MK仔。
點解會停左

Kitty怕羞

今晚夜左d 聽朝出啦
其他人等到瞓左啫
樓主

我應承過大家會加更
唔想失信於一班咁好嘅讀者,所以我臨瞓前點都會加完更先 而且你哋都等咗成日,我都覺得有啲對唔住你哋嘅愛戴 反正我都夜瞓開
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞