《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
live diu
有幾多人睇緊 我知已經少咗好多人

但我今晚會出埋呢一部嘅結局

然後去開二部曲

唔好sad end
加油啊樓豬
主角日
主角日

主角會唔會第時大個左事業有成 再見番佢 到時門當戶對
睇緊
加速
考會考之後感覺到樓主為左趕文hea寫左好多
加油
加油呀樓主
等你出完一次過睇
文呢
唉 愈睇愈心up
今日聽住嘅歌係腦入面係咪播
最後一次 想念著你
最後一次 再度記起...
要放低....真係好難
Kitty笑咗笑,我定神咁望住佢,佢側面都好吸引,好完美。

Kitty好似feel到我一直望住佢,「做咩事呀?」

今日,我要將我想講嘅嘢講曬出嚟,等我自己嘅青春,不留遺憾。

「我想望耐啲,等我自己永遠記住你個樣,唔好忘記呢一刻,唔好忘記我哋之間嘅事。」

「呀水......」Kitty好溫柔咁叫我個名,令我個心不自覺地為佢而跳動。

Kitty徑自行去欄杆旁邊,只見佢望住大海度,望得出神。

我都跟埋過去,但我見佢咩都無講,所以我都暫時唔講嘢住,等佢講。

好耐,我哋過咗好耐,都無講過嘢,大家只係睇下個海,感受下啲浪幾咁慢.....真浪漫。

「呀水...其實....」Kitty終於開金口。

「我都好鐘意你。」

佢講呢句嘅時候,語速係好快,但確確實實傳入我心中。

呢句嘢亦好快咁係我腦海入面播放。

喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...

我眼定定咁望住佢,我知佢仲有嘢想講。
考會考之後感覺到樓主為左趕文hea寫左好多

有啲唔太重要嘅情節想飛咗佢

其實中學生活充實好多,一過完個中學每日都係平平淡淡咁過 無咩值得寫咁多
所以時間線上面會快好多 但重要情節一到,就會寫返多啲,詳細啲
為左催樓主po文先開連登ac
睇到好緊張
Kitty笑咗笑,我定神咁望住佢,佢側面都好吸引,好完美。

Kitty好似feel到我一直望住佢,「做咩事呀?」

今日,我要將我想講嘅嘢講曬出嚟,等我自己嘅青春,不留遺憾。

「我想望耐啲,等我自己永遠記住你個樣,唔好忘記呢一刻,唔好忘記我哋之間嘅事。」

「呀水......」Kitty好溫柔咁叫我個名,令我個心不自覺地為佢而跳動。

Kitty徑自行去欄杆旁邊,只見佢望住大海度,望得出神。

我都跟埋過去,但我見佢咩都無講,所以我都暫時唔講嘢住,等佢講。

好耐,我哋過咗好耐,都無講過嘢,大家只係睇下個海,感受下啲浪幾咁慢.....真浪漫。

「呀水...其實....」Kitty終於開金口。

「我都好鐘意你。」

佢講呢句嘅時候,語速係好快,但確確實實傳入我心中。

呢句嘢亦好快咁係我腦海入面播放。

喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...
喜歡你...

我眼定定咁望住佢,我知佢仲有嘢想講。

你係一個好人,但我唔值得你對我咁好
大把人睇緊 係差在樓主唔打文姐
呢一句說話,我等咗好耐。

忽然間覺得之前為Kitty做嘅嘢,全部都值得。

原來我想要嘅嘢,真係好簡單。此刻,我心中,有股滿足感。

其寊我最想嘅,唔係話想同Kitty拍拖,我知自己配唔起佢,同佢一齊,我哋會面對好多問題,萬一解決唔到,到時會仲傷心。

我心裡原來清楚得很。

我只係想知道Kitty心意,就此而已。

Kitty講一句唔鐘意,無Feel,此情此景,已經差天共地。

「但係...但我唔想一齊......」Kitty用力地捉實個欄杆。

「我知道我哋無結果......」

「呢兩個月,見唔到你,已經令我覺得好辛苦。日日都會掛住你,掛住你帶我去玩,去食啲好嘢。」

「自從.......嗰日....之後......」係呢度,Kitty講講下,好似有啲想喊咁。

但見佢都忍住,將啲淚水強收回去。

我輕撫佢嘅背脊,我嘅心情唔會比Kitty差。

「其實我只不過係關心你,想你好姐,但......但係嗰日真係好令我失望!!!」Kitty好認真咁望住我。

嗰個眼神,同當日嗰個一模一樣。

「但係...但我唔想一齊......」Kitty用力地捉實個欄杆。

「我知道我哋無結果......」

「呢兩個月,見唔到你,已經令我覺得好辛苦。日日都會掛住你,掛住你帶我去玩,去食啲好嘢。」

女人真係特別煩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞