《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
巴打係台灣讀緊咩

可唔可以唔講 驚自爆

唔講得都無問題嘅 我好奇下啫
同埋寫完之後會唔會講翻有邊part係真

會呀
留名支持樓主
加速 !!
個男豬腳可唔可以唔好咁廢
好在幾篇就叫完春, 幾驚你loop dse叫春loop十世呃字數
加油樓主
好在幾篇就叫完春, 幾驚你loop dse叫春loop十世呃字數

痴線 我唔會拖到咁
加速
加速篇31

DSE好快就過,中間都無咩時間俾我諗起Kitty,無時間俾到係度叫春,因為自己嘅將來更加重要。

呢段期間,我有時間休息嘅話,會上網睇下啲故事,或者係港女語錄。

對於仲係愛情新手嘅我,覺得入面有啲嘢講得幾啱。

之前Kitty係我全世界,但依家...我會識得為自己諗,我會開始為自己打算。

DSE之後,我做咗好多日廢青,終日係屋企打機。

時間就好似靈藥咁,將我之前嘅心結解開咗。

係屋企度,我已經無好似之前咁辛苦,慢慢睇得開咗。

直到關晴叫我出去,我個心又再復活過嚟。

「喂!好耐無見呀!」考緊DSE嘅時候都無點樣同呀楊佢見面,關晴自然亦少咗。

但關晴卻好似一幅悶悶不樂咁。

唔通佢同呀楊鬧交?

我見關晴臉色唔對路,我都收起咗平時嬉皮笑臉嘅模樣。

「咩事呀?搵我出嚟?」我打探一下,唔敢細問。

我哋約出嚟食個lunch,諗唔到食咩就求其話食m記...

「我有啲嘢想同你講...」關晴嘅語氣好沈重。

「關於呀楊嘅?」我好小心咁講。

「唔係...係關於Kitty。」佢板起臉孔,好認真。

「咩.......咩事?」我有一種不祥嘅預感。

「Kitty佢要離開香港。」
我返去再加速

Btw 唔知點解開始寫到頹頹地
加油 唔好頹慢慢寫
寫你最想既結局啦 唔洗頹wo
仆街....估到你會話佢離開香港.....灰撚左
希望最後唔係果啲咩,隔左幾年,見翻佢已經嫁撚左個毒撚,生撚左幾件,而我.....
希望最後唔係果啲咩,隔左幾年,見翻佢已經嫁撚左個毒撚,生撚左幾件,而我.....

你個名
我返去再加速

Btw 唔知點解開始寫到頹頹地

樓主加油

你勾起我當年中學好多回憶
唔好sad end呀屌你
Btw皮已正 追左好耐
真係真係唔好sad end.....
加油
真係真係唔好sad end.....

個結局我都一早諗好埋啦
唔好sad end呀屌你
Btw皮已正 追左好耐

多謝支持 我仲以為追緊嘅人已經唔多

咁又唔係
不過思路唔錯

我會
但有時無咩心機寫
無咩動力咁...我唔想為作而作
Btw 我會加油

我會
但有時無咩心機寫
無咩動力咁...我唔想為作而作
Btw 我會加油

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞