《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
lm
加速篇18
我沖完涼,冷靜完,一入房,就不得了啦。

我一打開房門,只見Kitty除咗件深綠色外套,將見外套披咗係我嘅凳背上面。

著住一件米白色嘅緊身冷衫,成個身型頓時顯露曬出嚟。

我條巨龍又有反應啦,問題係我只係著住條錦質睡褲,一扯好明顯。

我立即插袋,搞一搞條失控嘅金剛棒。

而佢,則企係度定神咁睇我啲海賊王同高達模型。好彩佢發現唔到。

佢拎咗我心愛嘅娜美同女帝出嚟,「乜你鍾意咁性感嘅女仔架?」

嗰一套模型係我喺7仔換返嚟,我好辛苦先換到架。

「乜你唔問過人就拎人啲嘢咁無禮貌架?」我第一句就串佢,但其實我心入面係無咩所謂。

Kitty心知自己理虧,放返低嗰兩個模型公仔,然後就諗住行出去。

「我去沖涼。」Kitty個樣嬲爆爆咁。

唔知點解,我覺得好好笑,覺得好可愛。

「哈哈。」我笑咗兩聲。

Kitty啤住我,然後我問道﹔「你都無衫,你點沖呀?」

「我去問伯母拎﹗」

「乖啦,唔好嬲,著住我嗰啲先好無?」我柔聲道。

我寧願Kitty係我面前耍任性,都唔好對出面同其他男仔任性。

好似有啲怪
加速篇19
Kitty聽見我咁講,臉上當堂回復返笑容。

「但你都未答我喎,你係咪鍾意呢啲咁性感嘅女仔?」

佢真係不到黃河心不死,佢硬頸嘅性格我又唔係第一日知。

「咁你都好似未答我喎。」我指無禮貌單嘢。

「咩喎﹗咁人哋第一次入男仔間房呀嘛﹗好奇唔得呀?」Kitty講到好理所當然咁,但講到咁,又不得不原諒佢。

「咁你仲好奇啲咩呀?」

我醒起啲嘢,再加多句,「下次我都去你屋企參觀架﹗」

細細個,就係成日為咗啲無聊嘅公平爭餐死。

男同男就好似,你打我一下,我要打返你一下;男女之間就係,你對我衰,我都要對返你衰咁樣。

長大後諗返起,其實公唔公平有咩咁緊要?

公平,係你心愛嘅人面前,就會顯得渺少。

你老豆老母會介意公平咩?對自己愛嘅人,多做一點又何妨?

「好呀,有機會嘅話。」Kitty咁講,姐係無咩機會姐。

「喂,快啲答我啦﹗」Kitty不自覺地提高聲線。

「噓﹗」我驚老豆老母係出面偷聽。

「你真係咁想知?」我低聲問。

「係呀。」佢諗都無諗。

「你既然咁想知,我就帶你去睇啦。」

好似有啲怪

我嘅意思係無衫換 打漏咗
留明
加速篇20
我打開自己部電腦,一個性感美女嘅圖片映入眼廉,我又唔撚記得咗。

「哦,原來係咁。」Kitty,明白了。

「唔係呀﹗我唔係想叫你睇呢樣架」我真係百口莫辯啦今次。

「咁係想點咩呀?」Kitty語氣似係威脅。

「算,我想沖咗涼先,你一陣先俾我睇啦。」

我只不過係想俾佢睇海賊王姐,咁毒撚wallpaper唔係動漫就係靚女架啦......

只不過呢個係長澤雅美姐...我心目中嘅女神。

下次換路飛上去囉...

Kitty咁講道,我無理由唔俾佢沖架?

我嗱嗱林攞咗條長褲同長袖衫俾佢,我專登揀咗黑色,因為其他色好柒...

Kitty去咗沖涼期間,我就睇最新一集海賊王。

睇到差唔多播下集預告嘅時候,Kitty就沖完涼入返嚟。
想問下仲有幾多人等緊文
me
加速篇21
Kitty個頭濕滴滴咁行入嚟,一打開房門,陣陣香氣撲入我個鼻入面。

佢身穿我俾佢嘅睡衣,都可以著到咁性感,我真係覺得佢好好嘢。

靚女著咩衫都靚;毒撚就算著一套型棍嘅西裝,都係有一陣毒味係度,點吹都吹唔散。

我唔知佢會唔會嫌棄我哋屋企簡漏嘅設施,呢樣係我最擔心。

畢竟Kitty屋企可能用開浴缸,同我屋企根本無得比。

「有無毛巾呀?」係呢啲位,Kitty出奇地有禮貌。

「有,我開條新嘅俾你。」開咗俾佢之後,就順勢同佢講,一齊睇海賊王。

我唔介意同佢由第一集開始再睇。

睇完一集之後,Kitty好似上咗癮咁,係咁要睇第二集。

「好好睇喎﹗」Kitty都鍾意呢類熱血嘅嘢?

「你就係想俾我睇呢啲嘢?」Kitty問。

「係呀,你頭先問我係咪鍾意啲性感女仔呀嘛...」我吞一吞口水,續道,「男人唔一定鍾意性感嘅女仔,就正如女仔唔一定個個都鍾意陽光猛男一樣姐。」

Kitty滿意地點點頭。

「我鍾意嘅係呢套嘢,嗰兩隻公仔就係呢套戲遲下會出現嘅人。」

「算你啦。」Kitty又再笑一笑,「等我返去有時間再睇啦。」

今日Kitty笑嘅次數比平時多咗,我咩都俾唔到Kitty,睇嚟我唯一俾到嘅,就係笑容
繼續為
繼續為

係 繼續
加速篇22
我只要見到Kitty笑,就覺得好開心,好滿足。

愛情係我哋呢個年紀,無夾雜其他因素,如此簡單而美好。

「你瞓未呀?」Kitty睇咗3集海賊王,然後問我。

「瞓啦。」然後我拎個攬枕,準備出去。

Kitty拉一拉我嘅衫袖角,低頭兼低聲問:「可唔可以陪我瞓呀?我驚......」

我唔明...我何得何能咁好運,可以令一個咁好嘅女仔做主動?

我由出世到依家,都無奢望過會有咁嘅待遇,只要揾到個普普通通嘅女仔鍾意就已經心足。

所以當呢種事情一次又一次咁發生係我身上嘅時候,我係呆咗唔知點反應。

就好似今次咁,當我有反應嘅時候,已經同Kitty瞓係同一張床上面。

我身體僵硬咁瞓係Kitty隔離,真係好近好近好近。但我瞓唔慣,我係嗰種一定要側身先瞓得著嘅人,如果我打直瞓係無法入睡。

但Kitty係度,我又唔好意思打側身睡,只好打直瞓。

Kitty佢攬住咗我隻手嚟瞓,仲要側身瞓添。

我唔知佢係咪瞓著咗,但呼吸聲一高一低咁,真係分辨唔清楚。

係呢個漆黑嘅環境入面,我側身望向Kitty,想偷睇一下Kitty——係想睇佢瞓著未。

一轉身,發現同Kitty差唔多已經係額頭碰額頭咁濟。

「係呢......」Kitty忽然張雙眼,然後向一向前。

我嘅小嘴錫上Kitty嘅小唇上面。
加速
唔好停住呀
加速
棲主
加油
加醋
加甜
加速丫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞