《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
點解會停左

Kitty怕羞
我亦都有怕羞 咩都唔敢講,可能Kitty等下等下就瞓著咗

今晚夜左d 聽朝出啦
其他人等到瞓左啫
樓主

我應承過大家會加更
唔想失信於一班咁好嘅讀者,所以我臨瞓前點都會加完更先 而且你哋都等咗成日,我都覺得有啲對唔住你哋嘅愛戴 反正我都夜瞓開

樓主😍
點解會停左

Kitty怕羞

今晚夜左d 聽朝出啦
其他人等到瞓左啫
樓主

我應承過大家會加更
唔想失信於一班咁好嘅讀者,所以我臨瞓前點都會加完更先 而且你哋都等咗成日,我都覺得有啲對唔住你哋嘅愛戴 反正我都夜瞓開

樓主😍

正評真係無比錯
點解會停左

Kitty怕羞

今晚夜左d 聽朝出啦
其他人等到瞓左啫
樓主

我應承過大家會加更

樓主😍

3.
一諗起今日發生嘅事,我都會甜住咁笑。

碌下碌下咁,就瞓下,但過咗無耐,好似夢返今日嘅事,又醒下咁。

我連自己幾點瞓著咗都唔知,只係覺得沉下沉下咁。

當我真係醒嘅時候,我發生Kitty好似隻貓仔咁捉住咗我隻手,成個人捲埋咗一舊。

我望望枱面上嘅鐘,只不過係朝早8點左右。

可能係琴晚太興奮,瞓得唔多啦,通常有咁嘅情況,第二日起身會攰到仆街,係你瞓返兩日先可以補充返嘅精神嚟。

Kitty仲未瞓醒,但睡相依舊可愛,根本可以用貓嚟形容佢。

我隱約聽到出面啲著鞋聲同鎖匙聲,我估老豆老母都要出去返工,窮人家就係咁架,成家人都要打工搵錢,我都見怪不怪。

我揉兩揉自己隻眼,醒起今日聖誕節喎,都唔洗返學。

我一路望住Kitty嘅睡相,好自然咁笑咗出嚟,純粹因為Kitty係自己身邊而笑。

一切太過唔真實,彷如一場夢。會有呢種感覺,係因為一切都太美好,好到你唔信,以為呢啲事唔會真係發生係你身上,只會出現係夢境。

我輕輕舉高雙手,慢慢伸向Kitty頭上,最後都係放係佢輕柔嘅秀髮上面,慢慢來回地摸。三下,一共摸咗三下就收咗手。

因為我真係當咗Kitty好似我女朋友咁,雖然我都唔明有女朋友係咩感覺,大約好似依家咁掛,因為有佢而感到開心,快樂。

「哈痴!」Kitty打咗個噴濞。

仆街,我掛住沉醉係自己嘅世界入面,無留意到Kitty有一邊係無被。
屋企冇人 係機會啦
個女成晚無翻歸屋企人仲唔報警
話說,Kitty好似聖誕節有約
4.
我以盡量唔吵住Kitty嘅身手,幫Kitty蓋返張被。

只見Kitty嬌小嘅身驅,瑟縮咗一下,然後慢慢地張開雙眼。

Kitty懵然地望住我,睇嚟仲未清楚發生咗咩事,我見佢用咗幾秒嘅時間嚟load,見佢傻下傻下個樣,真係好想一嘢搣佢塊面。

「早晨。」Kitty回敬我一個溫馨嘅笑容。

我幾驚佢問我係邊個,如果唔係我都唔知點答啦!

「早晨。」我甜甜一笑。

我哋彷如一對新婚夫妻般甜蜜。

後來我先知道,越係甜蜜嘅回憶,帶俾你嘅傷害越係強烈,殺傷力唔係講玩架。

Kitty用雙手撐起咗自己,我睇佢準備起身。

「你唔懶多陣床?」俾我會係假日懶多半個鐘先起身。

「唔啦,我屋企慣咗早起架。」Kitty唔知係咪提起屋企,本來掛係臉上嘅笑容換上了愁容。

我諗最徬徨無助嘅,一定係Kitty。

我洞悉到Kitty嘅擔心,於是同佢提議,「不如你話琴晚去咗同學屋企瞓,跟手話手機無電!同學屋企無線俾你叉電!」

我講完之後,正當我係度為我嘅急智沾沾自喜嘅時候...

「無用架,無返到就無返,再多藉口都無用……」Kitty無動於衷。

「你返工遲到就遲到,你講再多嘅理由,都掩飾唔到呢個事實。我爸爸就係咁嘅人,無呢一種決心,佢係爬唔上依家呢個地位。」Kitty出奇地理智。

Kitty一起身,蓬鬆嘅頭髮同佢呢幾句對話好唔match。

「咁你諗住點算?」我都起埋身,睇下可唔可商討一啲方法。
睇怕都係sad end 屌 乜撚野日後 傷害大姐 屌你咩
Live 左 唔好sad end呀 diu
5.
「無架…返到睇下點算囉,依家係度急都無用,見步行步啦。」Kitty用手將前面凌亂嘅劉海撥向後面。

「老實講,我都唔知點算架…」

Kitty講得好有道理,諗深一層,我唔係佢邊個,我都無權去管佢嘅家事。

「咁你打算幾點返去?」我問道。

「我都唔知呀,我一陣仲約咗人,等我出完街先啦應該。」

Kitty即使著住我啲毒撚睡衣,但都不改佢性感嘅一面,佢性感嘅鎖骨,啱啱瞓醒嘅懵懂樣,真係好想就地執佢一劑morning q。

可惜……一起身嘅感覺好似無琴晚臨瞓前嘅嗰種feel,琴晚真係千年難得嘅一次!

我打蛇隨棍上,問道:「係呢,你琴晚想問咩呀?」

我故事提返起琴晚件事,等佢記起我哋回憶。

Kitty佢想兩想,然後臉上緋紅,睇嚟佢諗返起啦。

「係咪…諗返起啲咩?」我引導佢。

「無呀。」Kitty扁住個嘴,但都收唔到佢嘴上面嘅偷笑,「我去刷牙洗面先!」

Kitty想跨過我,然後去廁所洗面刷牙。

今次!今次我唔會再放佢走。呢度係我主場,我有主場之利。上次係Kitty屋企作客,一個唔小心就輸個精光,今次唔會架啦!

我捉住咗Kitty隻手,先係用手托住Kitty條頸,以防佢會跌落去整親,然後用力拉一拉佢,等佢成個失平衡跌返落去張床度。

我上身壓住咗Kitty,佢動彈不得咁望住我。

本來已經緋紅嘅兩頰,紅得更是緊要,怕醜嘅程度X2。

佢戰戰赫赫咁問我,「做…做…做咩呀?」
睇怕都係sad end 屌 乜撚野日後 傷害大姐 屌你咩

拜託追埋落去 照依家咁寫法,差唔多先一半
中間實會sad,但end唔一定會sad,請相信我

長大嘅過程中,難免會仆親,但起返身之後會變得更堅強
Live
「無呀!想你諗返起琴晚嘅嘢姐。」我壞壞咁講。

唔知Kitty係咪抵抗唔到我熱情如火嘅目光,避開咗我,唔敢望住我。

「琴晚有發生咩事咩?」Kitty好百厭咁轉佢嘅眼珠。

好呀!仲扮嘢呀嘛?

「真係唔知?」我問多次。

今次Kitty終於望返過嚟,望住我,然後用挑釁嘅語氣講,「唔知喎!」

仆你個街呀!

我一啖錫咗落去,成功封住咗Kitty個嘴。

今次我終於如願以嘗,好好地感受呢一個吻。

Kitty嘅嘴唇好柔軟,好似食緊棉花糖咁,唔捨得離開。

Kitty無反抗到,隔咗一陣先識得反應,我感覺到Kitty有些少郁動,但至少唔係推開我,而係享受緊咁。

如此同時,我架空中巴士準備起機,一路升空,向緊呢個高空進發。

我想再進一步,但我怕。怕Kitty萬一拒絕咗嘅話,真係朋友都做唔成。

我只係靜靜地錫Kitty,咩都無做,齋錫。

屌!我連打茄輪都唔識呀!淨係識得嘴對嘴。

「鈴……」

「鈴………」

我發覺呢,老母一定會係呢啲時候打電話嚟破壞氣氛!好彩已經錫咗姐,如果我未錫落去打電話嚟?

我一定屌死我自己老母。

Kitty快速地咁離開張床,然後低頭講,「我去刷牙洗面先!」
待Kitty離去之後,我嘴唇上仲殘留Kitty嘅餘溫,我摸摸自己嘅嘴唇,覺得好不可思議。

比琴晚個感覺仲正好多倍!

我已經開心到唔嬲自己老母,我接起母親大人嘅電話。

「仔!起身未呀?」老母關心我,佢周不時都係咁架,一個電話就嘈醒我,搞到我瞓唔耐。

「唔起身點聽你電話呀?」我無佢咁好氣。

「早啲起身啦,唔好係屋企亂搞嘢呀!」老母用老練嘅語氣同我講。

窮人家嘅思想係開放啲架啦,都見怪不怪咁,反而高擋啲嘅就越是保守。

「有咩搞呀?屋企咁細。」如果唔係你打嚟,話唔定真係……

不過我有無咁嘅膽量,同埋Kitty肯唔肯都係未知之數。

「唔理你啦我,我開工先啦。」老媽子匆忙地cut咗我線。

我行出廳,準備好要梳洗嘅時候,我見到枱上面準備咗兩份早餐。

嘻嘻,心頭不禁暖起上嚟,佢哋兩老都算貼心啦。

平時我係屋企你就唔會整早餐,一有女仔係度就準備得咁十足!仲要好似幾豐富咁。

有麵,有蛋有腸仔有西多,仲加野飲添。

咪住先?

個杯仲熟口熟面嘅?上面印住大家樂個logo。

我屌!仲以為咁好心自己煮,點知都係落去樓下買個早餐返嚟食!

算啦,落去買都已經有心架啦。

平時佢哋點會捨得洗呢啲錢呀?
訓唔著上一上即有文
lm
PISH
辛苦了
巴打
等巴打瞓醒加速
早晨啊樓主巴打
早餐thx
Live咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞