《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
加速
油頭毒撚FF自己溝名校妹
樓主肯翻歸未
live
樓主快d返屋企
樓主盪失咗路
各位好對唔住
實不相瞞,小弟係台灣留學緊,啱啱渣車同朋友出去嘅時候,我朋友出咗啲事,我哋搞到依家先返嚟......
我周身都好攰,本來諗住返嚟加速,依家都無機會。
而且呢幾日我要睇住我朋友,所以都出唔到文,我會係件事完之後即刻加速,以實踐自己嘅承諾。
我唔會棄故,我一定會寫落去,大家請放心。我亦都對大家係打開天窗說亮話,我唔會隱瞞或者欺騙大家,希望你哋知道。
我一有時間就會寫,但呢幾日我都無時間覆大家嘅留言,但我盡量出文。
希望大家可以多多體諒我 亦為自己嘅失信對大家講聲抱歉。
Sorry...
各位好對唔住
實不相瞞,小弟係台灣留學緊,啱啱渣車同朋友出去嘅時候,我朋友出咗啲事,我哋搞到依家先返嚟......
而且呢幾日我要睇住我朋友,所以都出唔到文,我會係件事完之後即刻加速,以實踐自己嘅承諾。
我唔會棄故,我一定會寫落去,大家請放心。我亦都對大家係打開天窗說亮話,我唔會隱瞞或者欺騙大家,希望你哋知道。
我一有時間就會寫,但呢幾日我都無時間覆大家嘅留言,但我盡量出文。
Sorry...

各位好對唔住
Sorry...

Take care
一想像kitty個樣就會諗起呀圓
台中學生香港人
台北學生
屌 好正呀 樓主 台灣讀書 實溝死台妹啦
樓主放心,我地會繼續推post支持你
推到你朋友冇事
樓主希望你個friend冇事
原來好多人係台灣讀
書生

照顧完你朋友之後, 補幾篇台妹食評就OK
新北
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞