《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
加速篇31

DSE好快就過,中間都無咩時間俾我諗起Kitty,無時間俾到係度叫春,因為自己嘅將來更加重要。

呢段期間,我有時間休息嘅話,會上網睇下啲故事,或者係港女語錄

對於仲係愛情新手嘅我,覺得入面有啲嘢講得幾啱。

之前Kitty係我全世界,但依家...我會識得為自己諗,我會開始為自己打算。

DSE之後,我做咗好多日廢青,終日係屋企打機。

時間就好似靈藥咁,將我之前嘅心結解開咗。

係屋企度,我已經無好似之前咁辛苦,慢慢睇得開咗。

直到關晴叫我出去,我個心又再復活過嚟。

「喂!好耐無見呀!」考緊DSE嘅時候都無點樣同呀楊佢見面,關晴自然亦少咗。

但關晴卻好似一幅悶悶不樂咁。

唔通佢同呀楊鬧交?

我見關晴臉色唔對路,我都收起咗平時嬉皮笑臉嘅模樣。

「咩事呀?搵我出嚟?」我打探一下,唔敢細問。

我哋約出嚟食個lunch,諗唔到食咩就求其話食m記...

「我有啲嘢想同你講...」關晴嘅語氣好沈重。

「關於呀楊嘅?」我好小心咁講。

「唔係...係關於Kitty。」佢板起臉孔,好認真。

「咩.......咩事?」我有一種不祥嘅預感。

「Kitty佢要離開香港。」

垃圾臭西語錄
加油
加速
輕輕一推
加油樓主
搞到甘點樣唔sad end
搞到點樣唔sad end

甘你老母
樓主加油
樓主加油
繼續推
其實鐘意睇呢類校園愛情故都係為左填補中學既空虛 求下你比個英好既幻想我啦
其實我只係想留個名
其實鐘意睇呢類校園愛情故都係為左填補中學既空虛 求下你比個英好既幻想我啦
其實我只係想留個名

美好
樓主今晚去左邊 一篇都冇既
樓主呢
有冇核數巴打幫書生做下audit, 睇下佢而家欠債幾多
冇咁大個頭真係唔好開咁大銀碼支票
十卜樓豬
有冇核數巴打幫書生做下audit, 睇下佢而家欠債幾多
冇咁大個頭真係唔好開咁大銀碼支票

計欠債要搵大耳窿
核數師條數係作出嚟嘅
文呢樓主
文呢,樓主走數
潛咗
唔好意思 忙緊實習嘅嘢

就嚟會到二部曲 我會再開新post講佢哋之後嘅發展

Btw 今日浪費咗我三個鐘聽垃圾就職講座 頭都大埋
唔好意思 忙緊實習嘅嘢

我地等左你成日 頭都爆埋
唔好意思 忙緊實習嘅嘢

哦,唔怪之得書生話仲有排寫
因為你將兩個故夾埋一齊寫做一個超長故,佩服佩服
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞