《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
台妹幾時出場

邊度有台妹
台妹好正

唔係你想像中咁好
樣嘅話係香港好啲 但性格真係台妹略勝一籌
台妹好正

唔係你想像中咁好

台妹有波喎
台妹好正

唔係你想像中咁好

台妹有波喎

我識嘅好多都無
Btw一陣放學返去加速
「快啲過嚟啦!」Kitty向我招招手,待我似隻狗。

我跑過去,然後佢帶我上去佢哋班房。校門嘅校工早就見怪不怪,隻眼開隻眼閉咁。

我一上到去佢哋嗰層,真係「哇」一聲——全部都係女!

好多人都好似Kitty咁,衣服不整。

然後佢哋見到Kitty帶我行入人群度,個個都發出「WOW!」嘅聲音,表情極為驚訝。

『Kitty帶仔仔嚟呀!』
『女神有仔啦!』
『大新聞呀!』

各種不同嘅聲音由我耳邊走嚟走去,俾我嘅感覺就似......八婆。

三個女人一個墟,四個女人一堆僂。

「唔好玩啦!fd嚟咋。」Kitty紅都面曬咁解釋,但逃唔過佢哋嘅法眼。

「你塊面好紅喎!真係fd咁簡單?」啲女仔係度問長問短咁。

「走啦!」Kitty最後頂唔住佢哋嘅攻勢,拉住我隻手走咗入去。

佢帶我到佢班房面前,然後入去。

佢哋班房嘅格局同我哋學校唔一樣,佢哋係一個一個咁坐,真係單行咁;但我哋就係要同人坐。

我係無朋友同我坐先自己坐最後......

佢嚟到班房右上角嘅單丁位,就係我係學校坐嘅位。

估唔到唔同校,唔同班,坐嘅位都一樣!

唔通呢種就係上天賜嘅緣份?

毒撚最可怕嘅係,小小事情可以FF到無限大。而我真係覺得同Kitty好有緣份,咁巧合都有嘅。

我可以想像到,我哋一齊返學,一齊坐係班房嘅角落,好是浪漫......
「快啲過嚟啦!」Kitty向我招招手,待我似隻狗。

我跑過去,然後佢帶我上去佢哋班房。校門嘅校工早就見怪不怪,隻眼開隻眼閉咁。

我一上到去佢哋嗰層,真係「哇」一聲——全部都係女!

好多人都好似Kitty咁,衣服不整。

然後佢哋見到Kitty帶我行入人群度,個個都發出「WOW!」嘅聲音,表情極為驚訝。

『Kitty帶仔仔嚟呀!』
『女神有仔啦!』
『大新聞呀!』

各種不同嘅聲音由我耳邊走嚟走去,俾我嘅感覺就似......八婆。

三個女人一個墟,四個女人一堆僂。

「唔好玩啦!fd嚟咋。」Kitty紅都面曬咁解釋,但逃唔過佢哋嘅法眼。

「你塊面好紅喎!真係fd咁簡單?」啲女仔係度問長問短咁。

「走啦!」Kitty最後頂唔住佢哋嘅攻勢,拉住我隻手走咗入去。

佢帶我到佢班房面前,然後入去。

佢哋班房嘅格局同我哋學校唔一樣,佢哋係一個一個咁坐,真係單行咁;但我哋就係要同人坐。

我係無朋友同我坐先自己坐最後......

佢嚟到班房右上角嘅單丁位,就係我係學校坐嘅位。

估唔到唔同校,唔同班,坐嘅位都一樣!

唔通呢種就係上天賜嘅緣份?

毒撚最可怕嘅係,小小事情可以FF到無限大。而我真係覺得同Kitty好有緣份,咁巧合都有嘅。

我可以想像到,我哋一齊返學,一齊坐係班房嘅角落,好是浪漫......

加速篇3
我望到班房門口有好多人望住我,而班入面都有好多對望,嗰一種唔自然係會令你覺得毛骨悚然。

「唔好理班人啦,佢哋不嬲都係咁嘅,小小事就大驚小怪。」Kitty雖然係責罵緊佢哋,但嘴角牽起上嚟。

我知道,佢都好珍惜呢一班朋友仔。

「嗱!」Kitty隊支筆俾我。

「做咩呀?」我明知故問。

Kitty笑了笑,拎起下方嘅衫角,搧兩搧。意思再明顯不過,就係叫我簽名。

我都有默契地點點頭。到咗依家,我哋有好多嘢都唔洗講出口,一個眼神就可能明對方想做乜。

我打開支筆,我發現我嘅惡夢又返嚟啦。

『有無人覺得嗰條仔好熟口面呀?』
『係咪上次生日會嗰件?』
『係呀係呀!』
『乜原來係佢呀?』
『你唔講,我真係唔認得呀!』
『係比之前型仔咗嘅,但都係好毒呀…』
『估唔到到依家都有聯絡呀,仲以為收咗皮添,無曬聲氣。』

班八婆又係拎返上次啲嘢嚟講。

無錯!就係嗰班生日會嘅八婆們!我都唔記得咗會返嚟撞到佢哋添。

不過就唔係頭先撞到嗰啲,而係自己班入面嘅。

半年無見,都係咁撚八婆!狗改不了吃屎。

我強忍心中嘅怒氣,因為Kitty係度等緊我幫佢簽名。

佢拎轉咗個身,俾個背脊我簽。我舉起自己抖震到不行嘅手,我要用左手㩒住右手,先算穩到。

因為係人哋件衫上面簽名,係好敏感嘅事嚟,尤其是女仔,算係一種親密接觸架啦。

我要好集中,唔諗其他嘢嘅心態,去完成呢件艱巨嘅任務。
其實是咪已經無人睇
其實是咪已經無人睇

睇緊
其實是咪已經無人睇

睇緊
其實是咪已經無人睇

睇緊

樓主加油
快慢唔緊要,
最重要就係唔好爛尾
睇緊!!!
快!
加速就有人
睇緊,樓主唔好放棄
睇緊架
我imagine到成個環境係點 好恐怖
睇緊 唔好停呀
帶條仔入女校係咪有D失真?利申:唔知女校咩玩法 同埋都係留個言追下文 哈哈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞