《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
終於嚟到第二個post,一路以嚟多謝大家支持

我會找埋加速篇先,依家個故差唔多嚟到一半,係咪sad end,等大家睇到最後自己感受下

呢個故有一半係真係發生過,有啲位寫得唔好敬請原諒

鐘意嘅可以去我Facebook Page俾個like支持下
https://www.facebook.com/scholar.story/

紙言同步:
https://www.shikoto.com/i/DV2

Post1:《溝女的聖地──補習社》
https://lihkg.na.cx/thread/98417/page/1

照舊規距,每50正評加兩更,每100正評加三更
絕不走數,有拖無欠
lm
第三屆
新post冇文
好緊張
等左成日喇
冇文開新post
加速篇16
聽到Kitty咁講,我個心即刻安心啲,佢話無嘢就當然無嘢啦。年輕嘅我就係如此單純,人哋話乜就係乜,完全唔知呢個世界嘅謊言何其多。

「你話無就無啦﹗」我別過臉去,今日換我怕羞啦。

老實講,由Kitty入我間房開始,就一路怕羞到依家。

Kitty沿住床頭爬過嚟,眼睛定住呁問我,「你呷醋呀?」Kitty笑笑口問。

從佢嘅表情睇得出,佢好得戚。

「咩啫,我邊有。」估唔到男仔原來都有口事心非嘅時候。

唔知點解,我想逃離呢個尷尬嘅地方。

「我沖涼先啦﹗」然後就自己搵衫去沖涼。

臨出房門嘅時候,我偷望到Kitty調皮咁摀住嘴笑。

我快快手開房門,我怕我會忍唔住......

我一開門,就撞正我老豆老母。

佢哋似係走咗唔遠,成個TVB啲劇情咁...唉,無佢哋咁好氣。

「老婆呀,咳...咳...上次啲藥你放咗係邊呀?」我老豆咳住咁講。

「好似係電視上面個櫃度呀。」佢哋一邊講,一邊用隻眼偷望我。

我係你哋生架,郁下條尾就知你哋想點啦﹗

我無視佢哋,徑自走入沖涼房。

係沖涼房入面,我先鬆一口氣...

我除好曬衫,望一望自已硬到好似條鐵咁嘅巨龍。

忍得真係好辛苦。
今日出齊先比正評
支持,好好睇
慢慢寫,質素最重要
即刻正皮
加速
LM
加速篇17
係呢個寒冷嘅冬天,我都需要沖一陣凍水涼嚟冷靜一下。

我覺得係因為張床嘅關係先搞到咁,今日成日對住Kitty都無咁強烈嘅反應,一有張床就亂咁諗嘢。

老實講,兩個人一間房,如果對Kitty無邪念嘅話,根本就係呃你。

我為咗遮掩自己扯到不行了嘅巨龍,匆匆走咗出房,仲要唔知Kitty睇唔睇到。

沖到真係覺得好撚凍嘅時候,先轉返做熱水。

沖緊涼嘅時候不停地回想Kitty嘅樣同身材,摸一摸自己條鳩,瞬間就扯起咗。

我再也忍不住了。

我想係廁所FF同Kitty做衰嘢,然後打飛機。

但我無辨法想像Kitty淫蕩嘅樣。

如果我間房係好似日本嗰種AV女優,我諗我唔洗係度打飛機...我童子之身已經無埋添啦。

我想像唔到嗰個畫面,諗下諗下咩都無嘅時候,小龍就慢慢降返落嚟。

即使我再咸濕,我都無辨法意淫神聖般嘅Kitty。
唔好甜
嘩原來你唔得既
Lm
用成篇嚟講自己碌鳩
用成篇嚟講自己碌鳩

樓主講多D自己碌鳩please
lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞