《溝女的聖地──補習社》(2)

856 回覆
306 Like 2 Dislike
新會然追故 原來咁快已到尾聲
樓主 個故差唔多結尾
sad end 算啦都代入到嘅 毒男點會有happy ending
加速篇32

「下!?」我聽到唔係覺得唔相信,而係咁突然?

我仲有好多嘢未同Kitty講,我仲想見到佢。

我個腦忽然間轉得好快,好多問題想問,好多嘢想講,但又唔知從何說起。

但我正係想眼前嘅人,係Kitty,唔係關晴。

「點解咁突然嘅?」我盡量撳住自己嘅情緒。

「Kitty同我講,佢一家要移民去外國,我有問佢去邊架,但佢無講道。」關晴鬆鬆膊頭。

「做咩事無啦啦要走嘅?Kitty成績又唔係唔好!」係咪Kitty入唔到大學先送佢走咋?

咁同啲女仔去外國留學有咩分別?分分鐘俾條洋腸晚晚吉鮑魚啦。

移民係仲嚴重啲,姐係唔知幾時返,有可能唔返添。但係留學起碼放假都會返嚟呀。

嗰種會令人窒息嘅感覺……又再返嚟啦。

「哩層我都唔知,淨係知佢屋企人要移民。」睇嚟關晴都所知不多。

但我好感激佢咩事都幫我嘅哩份心意。

「咁佢有無講幾時飛呀?」至少俾我送佢呀……

「8月XX號」

「都仲有兩個月嘅…」我細細聲道。

「其實,你係咪同Kitty發生咗啲咩事呀?」關晴問道。

我都知瞞唔過佢,因為佢係女人,直覺準呀嘛。

「你點知呀?」我好on9咁問。

「見到Kitty同我講要走,無同你講,都估到啲咁啦。」關晴呢次真係醒。
樓主 個故差唔多結尾

其實未...仲有3分之1到啦
新會然追故 原來咁快已到尾聲

未到尾聲嘅
鐘意嘅/覺得好睇嘅煩請留言
又或者留低個正皮呀 多謝
會唔會dse超好,追到去外國😀
一齊留學
鐘意嘅/覺得好睇嘅煩請留言
又或者留低個正皮呀 多謝

睇緊
人生已夠苦,唔好sadend呀
睇緊
人生已夠苦,唔好sadend呀

我都認同
比大家一個憧憬
live
求出文
唔好sad end
有個同學都叫kitty 但好撚樣衰
心水清既讀者就知
佢係用緊平時既量扮係加速篇借d意找數
邊忽加速
心水清既讀者就知

唔好咁啦,樓主肯出文算好喇
加油樓主
心水清既讀者就知

唔好咁啦,樓主肯出文算好喇

心水清既讀者就知

無所謂啦,追故求輕鬆啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞