你提供藍絲 / 政府嘅論述,我嘗試反駁。

721 回覆
670 Like 13 Dislike
仆街個人太正氣扮唔到藍絲添......
唔好負面,要爭取支持,亂象嘅根源係政府
你地點搞阿爺都唔會讓步,省番啖氣啦
所謂民主,不是只是入票站投票,而家政府要對人民負責任。
兄弟接力
多謝你,真係幫到唔少人
俾你班細路扔兩下磚就讓步,國家既顏面咪無晒?
天水圍非禮事件

「咁人多混亂都無辦法架啦,鬼知入面有女人咩
沙田都有人扯爛衫啦」
屌你老母攪亂香港!廢青!打撚死你!
呢個都係市民嘅意願,市民揀嘅市民受返,其實重要議題可以提高門檻,保證要絕大多數人支持先推,我哋嘅城市我哋自己負責好無?
你咁愛份工,點解唔早啲出門口

你唔早啲出門口,係咪對份工唔着緊

如果你為咗返工而返工

咁你同行屍走肉有咩分別
整個chat bot
其實可以,而家香港人咪呢啲獨裁政策搞到無啖好食囉
社會資源同權力應該屬於市民,就好似你間屋屬於你,政府只係授薪嘅管理人,點解要真係當佢啊爺?
以下徵召藍絲後既模擬問題

1. 肥佬黎收左美國人錢 點解你地仲要收市民捐款

2. 點解要丟雜物擲水樽、你唔見每次催淚彈都係有人開始掉野先咩

3. 點解要放火、隨時傷害自己、火勢一發不可收拾仲要麻煩消防

4. 成日話黑警黑警、真係冇好警察,點解要迫好人做壞事?

5. 點解唔可以準時完結唔掉雜物唔走出馬路咁遊行

6. 點解唔搞一場無聲既和平示威、你地咁多人手拖手都可以圍死警察啦

7. 點解要口罩?係咪唔見得人

8. 做得出唔怕認、點解唔可以俾人影相

9. 可唔可以淨係圍警署唔好搞屋企人

10. 你地係犯法俾人拉點解要圍警署要攻擊警署

利申係問完藍絲既想法
你地搞亂香港,搞到無哂遊客黎,經濟衰退,幾多人失業你知唔知呀?
有個大陸朋友咁樣同我講,我應該點覆
https://lih.kg/1419840
[好臭喔]啲狗幾時會放屁 幾時會射尿?
https://lih.kg/1420697
C3反反駁
你自己影響到人仲係到賴政府 咁你係影響到人啊嘛
我冇話要你幫我爭取民主 你唔好係到阻到我返工
要改變地心説,並不是一提供數據就搞掂,要改變已經生存咗幾卄年嘅古董,係要耐心,唔係你改變佢,係要佢自己改變,聽唔聽都要講,講到佢自己果套覺得好似係有啲問題
所以孫中山都係暴徒, 只要佢個一刻仲未成功推翻晚清之前
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞