[細價樓發癲] [上車盤6球] [奧仔轉為投資泰國樓] 真低調置業討論(11)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike

牛屎區 最多Facebook冇like嘅啫

自己都住左屯門廿幾三十年,其實好好住。
如果條屯公唔塞的話

我都係屯門友
邊個屋苑

建生三寶

寶怡海麗盈豐

升唔少啵

呢排去新屋附近探索下有咩好食,發覺洪水橋真係好方便,去屯門同元朗都係三四個字輕鐵

洪水橋算唔算仲落後緊?
覺得而家d 人有個諗法係再唔買...遲下你有錢都冇得買.....搞到見樓就搶

自己都住左屯門廿幾三十年,其實好好住。
如果條屯公唔塞的話

我都係屯門友
邊個屋苑

建生三寶

寶怡海麗盈豐

升唔少啵

呢排去新屋附近探索下有咩好食,發覺洪水橋真係好方便,去屯門同元朗都係三四個字輕鐵

洪水橋算唔算仲落後緊?

升左一浸,但我覺得仲有得上,朗峰雅珊個堆四四正正都係4m左右,交通其實好方便,巴士總站5分鐘行到去,又有機場巴士總站

我都係屯門友
邊個屋苑

建生三寶

寶怡海麗盈豐

升唔少啵

洪水橋算唔算仲落後緊?

升左一浸,但我覺得仲有得上,朗峰雅珊個堆四四正正都係4m左右,交通其實好方便,巴士總站5分鐘行到去,又有機場巴士總站

聽日去望下先
牛屎區巴打集中左喺屯門
有無元朗巴

有幾個尚悅巴打
其實有無巴打買過海外樓?其實值唔值得投資

要call會員雷奧sir答你,泰國樓專家

VicF巴把握每個機會抽擊奧仔

咁好似得奧仔有隔山買樓
想問問...有冇人知2018 會有咩新盤

不是抽擊啊,係佢唔過料買泰國樓心得太獨食,share比巴打又唔會搶貴啲樓嘅,我哋有幾多吖?買晒咪一個單位
問少少技巧上既野...

18歲以下買唔買得樓...唔得個用信詫形式又可唔可行?
問少少技巧上既野...

呢吓真係唔知
問少少技巧上既野...

呢吓真係唔知

諗緊下一次拿阿仔個名...但理論上應該唔俾...所以諗緊有冇咩方法同佢買到...但又唔駛俾人罰稅
問少少技巧上既野...

未夠18歲係minor,買樓咁大事件事一般唔會接受,詳情Google下law of contract

其實有諗過買日本樓不過諗緊買海外樓又好麻煩咁見到呢個post又好多有錢人所以就想問下你地有無買呢d樓經驗

其實有諗過買日本樓不過諗緊買海外樓又好麻煩咁見到呢個post又好多有錢人所以就想問下你地有無買呢d樓經驗

日本樓好似只係放租到尾,日本人本身唔會買二手樓
問少少技巧上既野...

未夠18歲係minor,買樓咁大事件事一般唔會接受,詳情Google下law of contract

買就唔知有無問題,但借就一定借唔到
問少少技巧上既野...

買就唔知有無問題,但借就一定借唔到

參考下
估唔到 又要度下新Post 標題
奧仔仲未肯返嚟

[樓市專家食屎啦]真低調置業討論區(12)

係,日本讀過書。 因為金融泡沫過,人地真係唔同玩法,同埋稅收好重。之前有人都分享過好似都係打過和。

係,日本讀過書。 因為金融泡沫過,人地真係唔同玩法,同埋稅收好重。之前有人都分享過好似都係打過和。

師父冇燈過日本樓冇得玩

師父冇燈過日本樓冇得玩

.呢樣真,師父無國界,一燈就好似香港咁。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞