[細價樓發癲] [上車盤6球] [奧仔轉為投資泰國樓] 真低調置業討論(11)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
好期待買家冇回音....咁就殺得訂....仲有兩日...

fat fat la

可能 last min 到呢...律師樓話等到星期五5PM ... 冇就殺得...

恭喜巴打殺訂,fat fat

fat fat la

可能 last min 到呢...律師樓話等到星期五5PM ... 冇就殺得...

我都希望成到事....點解唔係今日 last day !! 要我等多兩日....
啱啱睇到+X哥個北角碼頭新盤維港頌本月開賣,會唔會同海之戀打對台呢? 雖然目標客唔同,北角明顯做中產買家

個人真係麻麻好北角呢區
路又窄又舊又多人(好多老人家),又冇大型商場
寧願入鰂魚涌揀老牌小小既栢惠/太古城/逸樺園

不過交通方便就真既

烟花海景,炮台山鐵路站,港島區,Facebook可以呃like㗎,最細432尺

起碼個名好聽D 先

講出來都型D

嘩,如果賣 $30k 呎, lum sum 都要 13M 喎

提下大家買樓唔好亂簽臨約

記得睇下自己既能力呀

記得睇下自己既能力呀

其實唔明點解d人會唔計清楚先買
啱啱睇到+X哥個北角碼頭新盤維港頌本月開賣,會唔會同海之戀打對台呢? 雖然目標客唔同,北角明顯做中產買家

個人真係麻麻好北角呢區

不過交通方便就真既

烟花海景,炮台山鐵路站,港島區,Facebook可以呃like㗎,最細432尺

起碼個名好聽D 先

講出來都型D

嘩,如果賣 $30k 呎, lum sum 都要 13M 喎

所以先話,寧願追返老牌屋苑

個人真係麻麻好北角呢區

不過交通方便就真既

起碼個名好聽D 先

講出來都型D

所以先話,寧願追返老牌屋苑

港島煙花景肯定幾貴都賣曬啦
未入伙同則低幾層都升左48 萬
2 個月都無

我果到2房已經冇乜under 630開價既盤 上遲一步真係唔知幾時先上到

fat fat la

我都希望成到事....點解唔係今日 last day !! 要我等多兩日....

不過應該LAST DAY 個日會到....都係FF 下算

記得睇下自己既能力呀

其實唔明點解d人會唔計清楚先買

可能下下諗住唔夠就搵阿爸阿媽俾

fat fat la

葡萄

fat fat la

葡萄

仲有兩日呀..巴打.....好大機會都係LAST DAY 來....FF 過就算...
未簽正式合約 但係跟開我個經紀冇做 點搞

離左職

離左職

Fatfat 慳返佣金

離左職

簽左臨約?
搵律師樓搞正式合約同大訂D 野
另外AA 應該有所屬地產鋪,直接contact 果邊叫佢交左人黎跟你單野

離左職

Fatfat 慳返佣金

邊有咁易走數

離左職

Fatfat 慳返佣金

邊有咁易走數

搵返個間鋪...應該有人 follow 既
【信報財經新聞】新地(00016)副董事總經理雷霆表示,今年繼續月月有盤賣,南昌站匯璽預計周內上載樓書,月中推售。

他稱,項目提供不少海景單位,價格將參考同系天璽和瓏璽海景單位,雖然近期地價創新高,但與樓價無直接關係,樓價與經濟、收入和失業率有關,目前本港經濟穩定,外圍情況仍然波動,相信仍有不少買家買樓保值。

參考天璽同瓏璽定價
唔洗諗了
留名
【信報財經新聞】新地(00016)副董事總經理雷霆表示,今年繼續月月有盤賣,南昌站匯璽預計周內上載樓書,月中推售。

他稱,項目提供不少海景單位,價格將參考同系天璽和瓏璽海景單位,雖然近期地價創新高,但與樓價無直接關係,樓價與經濟、收入和失業率有關,目前本港經濟穩定,外圍情況仍然波動,相信仍有不少買家買樓保值。

參考天璽同瓏璽定價
唔洗諗了

天價到唔天價了....不過預左...個個位都幾正

參考天璽同瓏璽定價
唔洗諗了

Mola mola
升得好痴線,舊年年中牛屎區買5球半,今日升到7球

升都唔緊要...仲有人照上車個下恐怖

升都唔緊要...仲有人照上車個下恐怖

算啦

自住唔通等下跌咩

我反而覺得正常

呢班人上左車自住,即使跌都唔會賣,對樓市算穩健

愈睇愈上升佢地仲驚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞