[細價樓發癲] [上車盤6球] [奧仔轉為投資泰國樓] 真低調置業討論(11)

1001 回覆
6 Like 2 Dislike
大埔真係私樓沙漠
成廿年未起過新項目

比華利山別墅算唔算

仲有嵐山

富。盈門

嵐山啲開放式好似升曬wo
真心請教
假設我已經辭左份工,下份工未confirm (未簽約),想襯中間呢個空檔買樓,我想問下銀行做唔做到按竭?
利申:專業人士
真心請教
假設我已經辭左份工,下份工未confirm (未簽約),想襯中間呢個空檔買樓,我想問下銀行做唔做到按竭?

九成九做唔到 非專業意見
真心請教

有個牌會好d 既...同埋睇你借幾多....不過最好有份工加持...因為佢都要用你入息做壓測
同一個盤4個唔同aa同時whatsapp我係咩玩法

咁你揀邊個
同一個盤4個唔同aa同時whatsapp我係咩玩法

咁你揀邊個

邊個傾到價減最多佣揀邊個
D樓痴撚晒
未交鎖鑰又升48 萬
你話唔爆我唔信

邊區呀
呢幾日上車會買貴左定真係上車最後機會呢
真心請教

九成九做唔到 非專業意見

做到 睇你空左幾耐

總之佢睇過去3個月人工/糧單
上年稅單

你唔好同佢講話你resign左佢唔會特別知

不過你未買就唔好攪咁多野
等簽左新約 report左duty先
新約可以用黎做income prove

唔該哂各位

南昌開完價之後一定會繼續升

南昌一定高價喎....

南昌一定高價喎....

有冇30k
收入唔夠過壓測的話,如果加父母(55歲)名做擔保,做唔做到供30年?
定係最多供70-55=15年?

推一推
利申:自己剛上車,幫屋企人計緊

南昌一定高價喎....

南昌開
成條西鐵沿線都會升

7球買一房 月供3皮野 (當有9按)
唔好玩啦

呢排睇緊個盤
兩房都唔洗7舊
落地鐵站仲一定快過南昌

巴打,邊區??俾少少提示

南昌一定高價喎....

有冇30k

估20-23k ... 30 既好誇張
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞