容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾壹 )

1001 回覆
201 Like 5 Dislike

凍到要賣春

真係陰公豬 但你覺得自己算唔算怕凍既人?
如果你本身唔怕凍,但都凍到震既話,咁應該真係凍到非筆墨能形容..
我諗我係呢d地方一早凍到暈低左

本身正常啦,但完咗個trip耐寒能力係高咗好多

再留耐d你可能會變西伯利亞人 冬天的冠軍~
番到黎香港應該覺得香港好撚熱
琴晚番到屋企點

冇乜,我沖完涼我媽都瞓

凍到要賣春

如果你本身唔怕凍,但都凍到震既話,咁應該真係凍到非筆墨能形容..

係呀屌,依家都唔點使着褸
一口氣live番
留名
新讀者留名 樓豬而家係咪單身?

仆街 之前d留言應該太撚難頂 singmetosleep巴都記得我

小妹番黎啦咁~

凍到要賣春

到夏天熱到要剝皮

幾勁呀,d frd會當你神咁拜 但呢幾日香港都凍到痴線,你都無乜著褸咩
留名
仆街 之前d留言應該太撚難頂 singmetosleep巴都記得我

小妹番黎啦咁~

再妹下妹下我都買廢托番尼雪

幾勁呀,d frd會當你神咁拜 但呢幾日香港都凍到痴線,你都無乜著褸咩

十七八度着褸會熱呀

十七八度着褸會熱呀

我而家係屋企都凍到仆街

十七八度着褸會熱呀

我而家係屋企都凍到仆街

渣ga

十七八度着褸會熱呀

丹B屈機 十七八度我都著緊褸,利申而家係屋企著緊綿褸...
剛落堂,文呢?

十七八度着褸會熱呀

丹B屈機 十七八度我都著緊褸,利申而家係屋企著緊綿褸...

辣殺
剛落堂,文呢?

依家打
獨眼阿叔係餐廳嘅老闆,除咗佢之後,仲有佢老婆、兩個女員工同埋幾個客人喺餐廳入面。

當我咁嘅身世進入呢間小小嘅餐廳自然成為眾人嘅焦點,老闆娘即時畀咗條長褲同一對襪我,換過我身上已經濕透嘅衣物,放喺火爐旁邊烘乾。唔止咁,佢仲為我端上一碗熱湯同一籃仔麵包,對於已經接近虛脫嘅我嚟講,簡直係觀音大士嘅楊枝金露,唔係求其一間糖水舖食得到。

左起為老闆娘、老闆同員工客人,我腳頭唔好,坐低冇耐就跳Fuse

睇到我冇再震,識英文嘅老闆就問我來歷,我簡單咁講吓自己點解會出現喺度之後,再一次請求佢畀我喺度留宿,但佢不置可否,我又唔敢再追問,見佢都冇趕我走,唯有匿埋一角自己惴惴不安。不過老闆都話,三月份喺保加利亞落咁大雪亦十分罕見,知道我有幾次相關經驗,佢都講笑話係我帶啲雪過嚟。

會同我講笑,應該樂觀啩?

坐坐吓右邊嗰個成個《逃學威龍二》李麗蕊咁嘅TB話同我結婚,等我留喺保加利亞

寵物狗

我戇鳩鳩坐喺度睇佢哋整部後備發電機,大家有講有笑咁,個氣氛其實幾溫馨。過多排,啲客人陸續走,得返個阿叔仲留喺度,老闆夫婦又冇同我講乜,我就繼續坐喺度,估計都冇咩問題。再傾落去,先知原來個阿叔係老闆朋友,土耳其嚟嘅庫爾德人,老闆亦係土耳其裔,屋企喺保加利亞獨立時選舉繼續留低,所以佢兩種語言都識講,因為做生意關係,佢啲仔女又喺德國讀書,所以佢連德文都識講。

天黑之後,老闆娘又再為我端上晚餐,呢個係我完全預計唔到。有肉有包有甜品,真係好暖。

食飽飽,佢哋無啦啦喺出面放咗隻羊仔入嚟玩,唔知做乜鳩,但隻羊仔又幾撚過癮。

咁撚臭你都咬

然後,舖頭終於要閂門,老闆先同我講:「你唔可以留喺餐廳入面過夜。」

吓?
做乜撚嘢明明rotate咗啲圖,都係咁撚樣
做乜撚嘢明明rotate咗啲圖,都係咁撚樣

用電話睇又冇嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞