容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾壹 )

1001 回覆
201 Like 5 Dislike

賭神巴你真係樂觀又豁達 但真係好想快d搵錢...

仲後生,慢慢試,唔使將就

其實都唔後生...都已經二十有三 眨下眼一年又一年...

回番你篇文先,我諗個墊會變左你之後訓街果時既枕頭 同埋果餐中餐係咪就係有蕃茄蛋果餐 ?我印象中你upload過一張中餐相上fb...個description係am I in heaven

二十三已經咁大壓力香港生活真係
你仲有四十幾年做野放鬆d

啱啱grad係迷失啲,仲要咁多個月未搵到工

其實都唔後生...都已經二十有三 眨下眼一年又一年...

回番你篇文先,我諗個墊會變左你之後訓街果時既枕頭 同埋果餐中餐係咪就係有蕃茄蛋果餐 ?我印象中你upload過一張中餐相上fb...個description係am I in heaven

廿三歲一係就defer/repeat,一係就唔係fresh grad喎

點撚樣做枕頭呀,瞓嚟頸咩
嘩師父追得好貼,嗰餐係其中一餐

今年23姐,22歲grad,但我仲未生日架,所以仲係22歲,卜卜脆

擺d衫係底,擺個墊係面,唔夠高咩

其實我都係無幾耐前like左你fb page之後睇你d相見到有餐中餐,我醒起你應該係講果餐 點解我咁記得係因為同我平時去camp整既菜式完全一樣

啱啱check咗呢幾個月有咩人like咗我個page,已經知你係邊個了
之前係舊登見過但唔知咩post冇睇,睇左幾頁後決定追返之前個d

多謝
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
啱啱一次過追返post10
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?
利申:肥仔

你join咗先
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

join 咩
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

丹b 係咪正係係長沙灣p記做?
我有做gym
不過唔係想一齊做gym
而只係想識你
人間有情
我見到人地咁辛苦都未必會送野俾佢
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

join 咩

P記?join咗
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

丹b 係咪正係係長沙灣p記做?
我有做gym
不過唔係想一齊做gym
而只係想識你

多數長沙灣,睇情況
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

join 咩

P記?join咗

有緣長p見

啱啱check咗呢幾個月有咩人like咗我個page,已經知你係邊個了

點解要相認 check黎做乜

我上年十月先開始搵工,因為grad左之後去左兩三次旅,去完先搵工 搵搵下又就黎過年,所以果排好難搵...
丹巴荃p等你

wa diu
求教

我都係玩左兩年仲係學緊野點敢教人

我上年十月先開始搵工,因為grad左之後去左兩三次旅,去完先搵工 搵搵下又就黎過年,所以果排好難搵...

慢慢啦,如果錢係concern就求其做住搵
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

join 咩

P記?join咗

有緣長p見

長沙灣喺邊......
丹巴荃p等你

wa diu
求教

我都係玩左兩年仲係學緊野點敢教人

見到堆餅我已經濕撚晒

無啦啦打黎有offer,即係上星期見果份
但人工真係好低 好想喊,只係勝在5天工作夠舒服...個title 靚marketing assistant
錢絕對係concern...年尾要同frd去旅行,下年又去working holiday...
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

join 咩

P記?join咗

有緣長p見

長沙灣喺邊......

係咪即係荔枝角MTR
丹巴好耐無見
唔你知認唔認得我
早排有嘢煩無追post
見你搵人做gym
我想一齊 得唔得?

你join咗先

join 咩

P記?join咗

有緣長p見

長沙灣喺邊......

係咪即係荔枝角MTR

但人工真係好低 好想喊,只係勝在5天工作夠舒服...個title 靚marketing assistant
錢絕對係concern...年尾要同frd去旅行,下年又去working holiday...

恭喜 出糧請食飯

你join咗先

join 咩

P記?join咗

有緣長p見

長沙灣喺邊......

係咪即係荔枝角MTR

你知啦
長深荔三角州 一個唔小心返唔到出來架嘛

恭喜 出糧請食飯

好低人工...想食左我隻車咩仲請食飯
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞