容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾壹 )

1001 回覆
201 Like 5 Dislike
唔通係有東歐妹聽到我嘅英勇事蹟,想自我奉獻做祭品?
淫念又起

琴日睇左我獌捧杯太興奮 唔就得上黎睇文

尋晚睇完即瞓,攰撚到閪
如果我係你,我會求呀mi閪lo帶我去一d平價餐廳瘋狂食菜
餐餐食肉對我黎講係折磨...

同埋因乜解究而家咁中意吊人條癮

冇時間休息呀
去到雲南係第幾個post

第5.6應該

應該冇咁後啩,但我都唔知
第一頁會講個post去到邊
繼續推
東歐妹召喚!!!
祭品出場未?
賽爾維亞真係好正

有機會要去睇吓
長p幾點?
長p幾點?

長p幾點?

操完啦
長p幾點?

操完啦

未收工呀臭閪
長p幾點?

操完啦

未收工呀臭閪

又操又睇波又出文死得架喎
長p幾點?

操完啦

未收工呀臭閪

都話冇晒私人時間
想話入戲院睇場戲都冇時間
丹b笑完猁撚好出文啦 猁成日有得笑 你d文唔係成日有得睇
長p幾點?

操完啦

未收工呀臭閪

都話冇晒私人時間

係戲院打文囉,唔使我哋教啦下化
長p幾點?

操完啦

未收工呀臭閪

都話冇晒私人時間

丹b笑完猁撚好出文啦 猁成日有得笑 你d文唔係成日有得睇

從來唔笑,冇留意
永遠反獌比我更緊貼曼聯
長p幾點?

操完啦

未收工呀臭閪

都話冇晒私人時間

冇錢買戲飛,不了
跟住Boris穿過廣場,會合咗一個男人,原來就係呢個男人想見我,大家可以着返條褲先。

男人叫Bojan,跟住佢行咗陣,聽到佢話最近買咗架電單車,等住嚟個電單車旅行,不過Mi閪佬用晒啲假,所以都定唔到出發日期。哦,又係friend嚟嘅。

之後Boris要慰妻走先,將我交畀Bojan,我就有啲奇怪,點解呢條友想見我,Mi閪佬同Boris又咁不負責任將我掉低畀佢?坐低飲住咖啡一傾,我即時恍然大悟──原來Bojan係Tihomir嘅朋友,Tihomir係問佢有冇地方接待我,佢知道同事Mi閪佬係我同道中人,即刻將我refer咗畀光頭佬!唔怪得佢想見我,我的確係好應該見佢。

冇心,因為正面係合照自拍

然後Bojan邀請我嚟個電單車一日遊,之後可以上山睇吓Belgrade呢個久經風霜嘅城市。

都係要食個塞式漢堡先

Cathedral of Saint Sava

全塞爾維亞最大嘅東正教教堂

喺Bojan帶領下,我問到Belgrade都有walking tour,於是就plan好聽日參加。坐佢車尾上山,經過貝爾格萊德紅星嘅球場,一路飲住嘢嚟睇Belgrade全景,一路傾偈,都幾爽。

飲果汁

原來Bojan同Tihomir係喺美國認識,大概係以前讀大學嗰啲exchange programme,不過各自返到自己國家之後,都冇乜見過面,成日話要探對方,都冇咁做。不過佢依家買咗電單車,方便咗,好有可能喺不久嘅將來會去保加利亞搵Tihomir。

講起路上嘅住宿,Bojan知道我入匈牙利要經過一個叫Novi Sad嘅城市,佢話佢都有朋友喺嗰度,仲話係嗰陣一齊去美國,都識得Tihomir,可以幫我聯絡吓。我千恩萬謝,呢啲安排真係爽過搵條女返嚟幫我打J。

落山之後,因為佢同Mi閪佬要去踢波,就去咗間Caffe會合。本身叫我一齊去,一嚟我冇鞋,二嚟我平時運動量已經太多,個人瘦削到唔係幾襟撞,都係婉拒咗。

光頭佬同Bojan

兩條友送咗我返屋企之後,我終於可以煮我喺土耳其帶到過嚟嘅意粉食。食飽飽,打吓日記,Mi閪佬又踢完波返嚟。請教佢之後嘅路線,佢都係建議我繼續行Euro Velo 6,距離長啲,但景色較好。不過我印象中之後都冇話跟死一條路,自己想去邊就去邊,視乎心情同路況。

吹咗陣,Bojan個撚樣帶埋啲Rakija上嚟,屌,又醉。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞