容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾壹 )

1001 回覆
201 Like 5 Dislike

小心d講野呀賭神巴

男未婚女未嫁有乜問題

丹B有女朋友....

跪緊玻璃

咪係囉,賭神巴累人跪玻璃喇,係咪衰呢

休左佢啦 唔係男人來

丹B女朋友好似會睇呢個post

一陣冇得睇文唔好怪我……
仲踩緊去 ?

第一頁第一個回覆都唔睇

霸氣
我都好想屌讀者

跪緊玻璃

休左佢啦 唔係男人來

賭神巴玩緊命

跪緊玻璃

休左佢啦 唔係男人來

賭神巴玩緊命

玩緊我條命
仲踩緊去 ?

第一頁第一個回覆都唔睇

問下又唔得, 惡過大丹狗
仲踩緊去 ?

第一頁第一個回覆都唔睇

唔好嗌交
邊個再嗌就係唔畀面我,話晒都係樓主,聽吓我話
仲踩緊去 ?

第一頁第一個回覆都唔睇

都未踩,全部幻想嚟㗎

跪緊玻璃

休左佢啦 唔係男人來

賭神巴玩緊命

玩緊我條命

唔係男人來咁快怕老婆
喺我保持到平衡冇炒車嘅同時,後面一架私家車及時剎掣,只係差大約一米就掂到我!雙腳落地之後我背上都係冷汗,諗到冇諗過會喺夜晚交通唔繁忙嘅市內老貓燒鬚,差啲出事。

穿過市中心,到達Mi閪佬講嘅Caffe附近,但搵緊都搵唔到間嘢,仲問咗幾個路人,都冇人知道。兜咗成半個鐘,突然一個高大光頭佬迎面以至,離遠就向我大嗌:「喂,你去緊邊呀?」

見到呢條友個笑容笑得咁閪,我就知佢係Mi閪佬。

攬咗一攬,跟住呢條光頭佬去到約定嘅Caffe,諗住可以飲返杯熱朱暖吓身,休息吓,屌你老母!入到去,酒吧嚟嘅?Bom Bom Bom咁喎!

原來塞爾維亞人實在太鍾意飲酒,呢啲Caffe日頭就堅係café嚟嘅,一到夜晚,仆街,飲啦!喺Caffe入面,Mi閪佬有幾個朋友喺度,一個仲係佢妹夫Boris,而在座每一個都曾經出發過單車旅行,甚至電單車旅行,包括Mi閪佬自己。

飲住杯啤酒同佢哋傾偈,講起我呢幾日嘅旅程,佢哋異口同聲話我錯過咗極多塞爾維亞嘅風土人情,而且原來Mi閪佬有個朋友可以喺我今日經過嘅其中一個地方接待我,只不過我冇得上網先聯絡唔上。

左二係Boris,右二係Mi閪佬

係咁畀呢班撚樣灌,仲飲咗shot呢個國家嘅特產果酒、濃度極高嘅Rakija,本身就唔飲得嘅我踩完二百二十幾公里,再飲酒已經攞咗我條老命,我連聲求饒,Mi閪佬哈哈大笑,話:「我哋每個人都試過單車旅行,我都做過二百公里,我完全知道你依家咩感受。但係我哋都係要你飲!Welcome to Serbia!」

仆街仔……

呢啲就係塞爾維亞獨有嘅豪邁,我鍾意。

飲到啤啤夫,佢哋見我真係唔掂,就叫Boris送我返Mi閪佬屋企,好彩行路都到,佢仲幫我推忍者龜。我記得嘅嘢唔多,淨係知中途肚餓食咗個漢堡包。

痴撚線,香港有幾多人試過踩完十五個鐘、二百幾公里再畀人灌醉?

跪緊玻璃

休左佢啦 唔係男人來

賭神巴玩緊命

玩緊我條命

唔係男人來咁快怕老婆

聽晚長p見
更正:Boris係Mihailo妹夫嘅妹夫,但兩個本身friend底

休左佢啦 唔係男人來

賭神巴玩緊命

玩緊我條命

唔係男人來咁快怕老婆

聽晚長p見

比你提一提禮拜去長p操屌餅都唔多塊 舉住鐵睇住c9跳舞幾過引
應承丹爺,唔睇文住都要推推

休左佢啦 唔係男人來

賭神巴玩緊命

玩緊我條命

唔係男人來咁快怕老婆

聽晚長p見

比你提一提禮拜去長p操屌餅都唔多塊 舉住鐵睇住c9跳舞幾過引

但長P冇女,屌
應承丹爺,唔睇文住都要推推

愛你
Mi閪佬自己一個人住,但就成日唔返屋企,事關佢有出去玩成日有西屌,正撚樣。

不過第一晚佢有返嚟瞓嘅,係之後兩晚冇啫。

飲咗酒我瞓得唔多,雖然個人好攰,但我八點幾已經醒咗。等Mi閪佬醒埋,佢就帶我出去食早餐。

天氣太好

佢帶我去一間賣傳統早餐嘅舖頭

入面又係肉,塞爾維亞人有冇屎屙㗎?

吖之前唔記得講,喺Pirot嗰陣,Miroslav咪帶咗我去佢家姐姐夫度嘅?嗰陣佢姐夫講咗一句說話,說明塞爾維亞人有幾鍾意食肉。

「A meal without meat isn’t a meal.」

可想而知點解佢哋周街都係漢堡包店,點解食咩都有肉。

食完之後,Mi閪佬帶我去佢尋晚放喺Caffe附近嘅車,沿途介紹吓市中心一啲地方咁。

市政廳?唔撚記得咗哈哈!

廣場

接埋Boris,我哋去到河邊,會合埋另一個朋友,喺河上面嘅船café飲嘢,今次真係飲返啲正常嘢。

河?咩河?咪又係多瑙河囉,流吓流吓,佢係會經過Belgrade嘅。

幾條麻甩佬吹水都係講吓啲旅程,佢哋聽到我踩咗咁耐,一條女都冇食過,不約而同搖頭嘆息,話我影衰晒佢哋。屌,你哋有洋腸加乘,我呢啲柒頭點比呀?

Mi閪佬講起佢之前接待過一個英國仔,喺Belgrade呢度晚晚出去飲嘢,飲到唔願走,足足留咗大半個月!佢同我講,只要我想,留返幾個禮拜都唔係問題,因為從來冇人嚟到Belgrade係會兩三日就走。

但事實係,我諗住瞓三晚就走,一嚟免簽唔容許久留,二嚟我想快啲完成,三嚟有餐飯喺匈牙利Budapest等住我,四嚟我根本就冇錢出去飲嘢。

於是我只係唯唯諾諾,費事落條光頭佬面。

吹咗粒幾鐘,Mi閪佬有事,將我交畀Boris,佢就帶我搭巴士,去到一個城堡參觀。

佢話星期日冇人check飛,所以冇人會買飛搭車

Boris話,Belgrade嘅交通並唔方便,冇地鐵,巴士車費又朝令夕改,令到居民無所適從,所以一有機會,佢哋就唔會畀錢,當係出返啖氣。然後Boris就帶住我,一齊為塞爾維亞人出咗啖氣,因為當日就係星期日。

街頭上非常多塗鴉,政府亦好包容

圖書館舊址,科索沃戰爭時期被北約炸毀,特登留喺度警惕世人

Walking street

城堡位於多瑙河同支流薩瓦河嘅交匯點,係舊Belgrade嘅城牆,星期日極多遊人,仲有啲細路會日光日白飲撚醉晒,喺度搞事,有兩個仲無啦啦捉住我影相,然後就畀隔離幾隻龜逗走咗,嘻嘻!

睇完之後,Boris話帶我見一個人,話呢個人極之想見我。唔通係有東歐妹聽到我嘅英勇事蹟,想自我奉獻做祭品?
瞓喇,聽晚繼續,晚安
唔通係有東歐妹聽到我嘅英勇事蹟,想自我奉獻做祭品?
淫念又起
琴日睇左我獌捧杯太興奮 唔就得上黎睇文
如果我係你,我會求呀mi閪lo帶我去一d平價餐廳瘋狂食菜
餐餐食肉對我黎講係折磨...

同埋因乜解究而家咁中意吊人條癮
去到雲南係第幾個post
A meal without meat is not a meal
去到雲南係第幾個post

第5.6應該
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞