容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾壹 )

1001 回覆
201 Like 5 Dislike
丹b話今晚有架

冇撚有錯
等你架
不求更新得快 只求唔好爛尾
利申: 一直做cd-rom的讀者

會有,信我

會有爛尾

忙到依家先得閒

揾食辛苦呢,好好考順你父母啊
不求更新得快 只求唔好爛尾
利申: 一直做cd-rom的讀者

會有,信我

會有爛尾

忙到依家先得閒

揾食辛苦呢,好好考順你父母啊

弊在搵唔到食
匈牙利除咗係匈奴後代同我哋有啲關係之外,最同我哋息息相關嘅,梗係第一次世界大戰,因為係關全人類事咁滯。

Walking tour嘅好處就係,佢會用返當地人嘅角度去睇一件當地嘅事。就喺一戰呢件事上面,作為奧匈帝國嘅其中一部分,匈牙利人亦有講出喺佢哋嘅角度,成件事係點樣發生。當然,佢哋一定係有美化到成件事,又或者話,佢哋係逼不得已。

點都好,聽過就算,能夠用當地人嘅視角睇一件事,係幾有趣,不過學世界歷史,客觀啲好。

使錢買pancake

主要係因為可以停低𥄫吓佢

留咗喺家姐屋企幾日,除咗可以食到中餐之外,最重要嘅係我終於可以脫離馬騮頭行列。

冇錯,家姐用佢無數嘅經驗(因為真係數唔到)幫我剪頭髮。點解我會放心交我認為對一個人形象最緊要嘅髮型交畀佢?因為我深信,無論佢點剪,都一定唔會令我柒過當時。

亦好好彩,家姐都唔係話會用個湯碗吸撚住我個頭嚟剪嗰隻咁衰嘅。

呢幾日入面,得閒行吓街,吹吓水,夜晚又一齊跑吓步,同埋同我個姨甥仔玩吓咁,竟然令我有種唔捨得走嘅感覺。

跑夜步

iPhone影夜景真係好柒

唔止因為我惰性再起,而係呢個屋企真係畀到一個屋企嘅感覺我,短短幾日,呢兩個人竟然同我起咗化學反應,見佢兩母子離鄉別井,走嚟一個本來就冇任何關係嘅城市,我竟然開始擔心佢哋。

如果我走咗,佢哋遇到咩唔開心嘅事,有邊個幫到佢哋分擔?

係女人先鍾意呢啲花巧嘢

摸我手仔要道歉,要露出胸部啦

緣來緣去,每個人嘅現在都係緣自佢哋嘅過去,各人有各人造化,既然佢哋今日處於呢個境況,其實我亦唔擔心得咁多。而且,幾日之前,佢哋嘅生活冇我,我對於家姐嚟講最多都只係一個喺網上面嘅人物,能夠結識,已經係緣份,就算以後係點,我亦唔擔心得咁多。

以前睇古龍套《陸小鳳》,有本講到西門吹雪本來個人就係冇感情,先令佢嘅劍快狠準,但之後佢仍然係愛上一個女人,仲同佢雙宿雙棲。本身我以為劇情都係會咁發展,但過多兩本,又話西門吹雪拋妻棄子,原因係佢接受唔到一個把劍唔再係無敵嘅自己,佢需要再次捨棄感情。

當然,我吹大咗,我又唔係話要無敵,雖然都接近係。但,我真係唔可以唔繼續行我嘅路。

跟住家姐食食食

最緊要嘅係,我唔係西門吹雪,極其量我只係可以朝住西門慶呢個目標進發。

終於用到我部電腦,將電話啲相過落去
輕輕一推
丹爺你部notebook好似同我一樣
睇文中
丹今晚睇曼呀
跟住你家姐好似食多左野咁
唔知點解睇完今次呢篇有d失落

跟住家姐食食食

好大
丹爺你部notebook好似同我一樣

我嗰部2012年買,仲用緊
丹今晚睇曼呀

本身想睇,太攰起唔到身
唔知點解睇完今次呢篇有d失落

我開新post會喺Facebook post link
我開新post會喺Facebook post link

一早追蹤左你
有冇食到匈牙利牛肉?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞