容我張狂,由香港踩單車去英國幫曼聯洗廁所 ( 拾壹 )

1001 回覆
201 Like 5 Dislike
法國依家冇乜巴打

要咁多巴打做咩 gay

Lihkg有女㗎咩?
法國依家冇乜巴打

你咁問姐係當小妹無到啦

d建築物好似係aoc入面先見到咁

係,其實第一次見幾震撼
睇緊架,唔好停啊
又吊癮
點解要吊人胃口 開門跟住點呀

慾求不滿呀
法國依家冇乜巴打

要咁多巴打做咩 gay

Lihkg有女㗎咩?

駁唔到
屎忽剛剛落地,身後嘅門經已打開,行出嚟嘅係一個廿幾三十嘅男人,同張相一模一樣,一睇就知係Miroslav。

我又驚又喜,明明話六點先收工返到屋企㗎,點解依家四點幾就會喺屋企嘅?原來佢為咗我特登早啲收工,但係見佢包住隻腳,睇嚟整傷咗。

幾靚仔,hehe

入屋安頓好之後,傾落先知Miroslav係喺醫院度做,負責照超聲波,將來有機會去加拿大工作,一去不返。隻腳咁係因為佢好鍾意滑雪,早排因為咁而整親隻腳。

坐咗陣,Miroslav話帶我出去,上山睇吓Pirot嘅夜景。夜景?冇錯,五點幾開始天黑,上得山嚟差唔多。當然,呢個鐘數同我嘅疲累係冇可能行上山,好在Miroslav屋企有車,雖然佢隻腳未好返,但照揸棍波綽綽有餘。

喺山上面,我哋入咗一間渡假酒店嘅coffee shop,因為Miroslav非常鍾意飲咖啡,然後就開始吹水。

小朋友飲熱朱咋

原來Miroslav有一個保加利亞嘅女朋友,係佢同朋友去保加利亞滑雪嘅時候識,好在佢住喺邊境,過境又冇乜問題,所以都可以兩個禮拜度見一次。

嘩,其實都幾耐啦……

影夜景用景深呀,你識條鐵咩!

其實我又唔係特別鍾意睇夜景,但踩得單車多,可以坐吓私家車,唔使郁咁睇住個景向後退,呢種感覺特別爽,所以直到依家,我都好鍾意遊車河,如果你哋有車嘅話可以邀請吓我,可能我會幫你含吓撚。

落山之後,Miroslav終於帶我入正題,食地道嘢!

漢堡包

Miroslav話Pirot係全塞爾維亞最適合居住嘅城市,物價低,近邊境,有利貿易,令唔少工廠都開喺度,請返本地人。而且,因為鎮小,唔少人出入都係踩單車,空氣都特別好。

Miroslav帶我漫步去到佢家姐姐夫屋企,上到去,一見佢姐夫,屌你老母成個陳子聰咁樣嘅?Miroslav家姐一家四口,老公做生意,應酬多所以都係肥獅大隻。兩個小朋友好可愛,痴住個老豆嗲佢,又會同我打吓招呼咁,然後家姐就喺度做家務,睇嚟塞爾維亞都好父權。

姐夫好撚好客,不斷同我解釋塞爾維亞同歐洲嘅民情,佢話塞爾維亞就係歐洲友善嘅分界線,我再往西或者北走,已經唔會係嗰回事。佢仲話,塞爾維亞係一個食肉嘅民族,所以周街都有賣唔同口味嘅漢堡包快餐店,而Pirot正正係全國製腸最出名嘅地方,呢隻手製香腸一年只係公開賣一次,一公斤可以賣到五十歐,你諗吓,係呢度嘅物價喎!就連Sofia嘅人都會坐過境巴士嚟買,一車車咁運啲保加利亞人過嚟,坐滿十幾架巴士。

好客到特登整幾條我食,事實係幾好味

返到屋企,終於見到Miroslav嘅爸爸媽媽。打聲招呼,同佢老豆坐低睇咗陣歐聯,求其講吓維迪同伊雲奴域氹吓佢,因為太夜,我連涼都冇沖就去咗瞓。

瞓到七點幾,起身見到Miroslav都差唔多返工,到我沖完涼出嚟佢已經走咗,想道別都唔得。但佢好有心咁寫咗張紙仔畀我,同我講拜拜。

Miroslav老豆老母整早餐我食,然後又係用Google Translate傾吓偈咁,知道佢媽媽話落雨,叫我唔好走,但只係小小嘅雨,我又點會放在眼內?好型咁講我唔怕,飲埋杯咖啡我就執嘢走。

又再瘋狂食芝士

拜拜Miroslav一家!
巴打,暫時呢排都可能一日一篇先
返緊新工,比較忙,而且逼緊自己收工幾攰都做gym,都冇乜私人時間
但放心,只會慢,唔會爛
返緊新工,比較忙,而且逼緊自己收工幾攰都做gym,都冇乜私人時間
但放心,只會慢,唔會爛

攰去操越操越縮

我有車喎可以車你游車河架
但放心,只會慢,唔會爛

攰去操越操越縮

喂屌星期四晚去做gym+車河,想放鬆吓
但放心,只會慢,唔會爛

攰去操越操越縮

坐車尾介意麻
但放心,只會慢,唔會爛

攰去操越操越縮

坐車尾介意麻

屌有女⋯⋯

攰去操越操越縮

坐車尾介意麻

笑鬼死
但放心,只會慢,唔會爛

攰去操越操越縮

坐車尾介意麻

屌有女⋯⋯

含啦!
無車,幫你含ok?
丹b 我都有車 不過你要坐程飛機黎NYC
但放心,只會慢,唔會爛

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞