[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
一句講晒,好撚難聽
揀撚住春袋咁
咪撚㩒入去youtube比view數
垃撚圾
偶像
Agger
佢把聲而家唔知做乜鳩 唱到好似比人鍊住個春袋咁
一d都唔撚好聽呀!
明明唱英文歌都好地地,而家愈整愈差
笑死,形容得好貼切 第一段chorus「即使困倦、也望達遠」同最尾「龍捲都不下」啲鍊陰莖聲唱到同ASAP「不想差」個句唔夠氣一撚樣咁樣chok法真係好造作
首歌都幾唔好聽
編曲同歌詞老老土土咁
個曲聽到想訓 好悶
見到有二個FC都係開 Live 抽
同埋之前已經講咗抽飛標準

Ching講邊個?
最嬲就係有啲其他粉又去左抽
the club 好似時不時都有d優先飛可以用分換, 真係要睇實至得
佢地係咁嫁啦 有著數個個仔啲飛都想抽
之前 AEG 果陣咪又係衝哂去jer果到抽

好心啲糖就自律下啦 次次都搞到其他仔嘅真fans去唔到
點解可以係unicorn 抽呀?唔係要計有應援過先可以抽嘅咩?
係都去成日都唔夠十人應援果個度抽啦。
唔係應援群抽咩點撚解都仲可以比糖搏到
唔覺得似陳伯,陳伯把聲清脆有力,Ian啲氣聲chok聲同偽毒坤有得揮
我中意係以前個個造星時嘅陳卓腎,唔係依家依個
一d都唔似陳伯,總括真係無乜特別,首歌唔難唱應該係就住佢黎寫,無危險但無驚喜。問心出得第一首solo都會令人好期待,但公司為左捧佢就俾佢出先,事實佢又未夠實力,咪又係好似捧佢但其實又幫佢招黑
花老母IG又打算po幾多個契仔嘅story先夠皮?
未開場已經十幾個,今晚洗唔洗首首歌都嚟個“I am pound of you, my son”
69係出黎遊行,唔柒係睇個垃圾演唱會呀屌爆你地老母臭閪
唔知遲下會唔會加場, 又或者the club 會唔會再加推呢?
Stanley出咗story撐反送中
大陸姜:我想繼續唱抖音歌呀
你又知個story咁解?唔通你係stanley?
因ton都有
可惜成團被迫去睇契仔冇得出黎
淨係識post 生日蛋糕
聽講啲人背埋佢首垃圾歌
係唔撚係香港人黎????????
今日見到佢地story都好兄弟齊心咁,但都好似開心唔落可能係因為(對我嚟講)今日有更重要既事 更需要大家齊心啦無惡意 有無人去咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞