[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike

只係意外啦,教主都講咗唔好意思,大家投入緊表演個陣,佢當下一時未反應過嚟唔出奇嘅,所以教主先會回頭望姜濤confirm有無事

同埋姜濤都有解釋話係自己記錯咗企位,個台咁窄發生碰撞大家都唔想
見到姜濤受傷真係好難過,但佢表現得好專業抵讚

不過教主點解整親手大家都唔知呀,我無見到有任何人講兩件事有關聯呀!只見到神徒猜測可能係之前工作就整親,同埋AL fc其實係story同花姐留言到,都係有一齊關心兩位仔仔嘅情況

希望所有鏡仔同fans都平安順利,夏天室外出活動實在太辛苦
最近鍾意咗mirror,睇曬佢哋啲節目
追曬個post見到你哋鬧交多過討論仔仔咁嘅
btw想知道點解你哋好似特別憎ian咁
因為我都幾鍾意ian佢
利申 新fans 12個仔仔都鍾意
訪問條片入面AL講自己有撞到姜濤,當時撞到嗰下未意識到會撞到刮損咗,所以先會confirm姜濤傷勢,係關自己事,枝mic無情力打到姜濤。
並唔係文字描述所講唔知道撞到姜濤,一兩隻字出入都會變成唔同意思,同記者執筆有關係。
AL隻手有瘀傷,但係無人講兩件事有關聯,亦無人知道佢手傷係點嚟。
意外發生大家都唔想,姜濤受傷仍然表現專業,AL亦有即時道歉,整親隊友邊個都唔會好受,希望以後仔仔們都多加小心,每次表演都順順利利。
Ian fc咁明顯cap水點解你都咁多負皮
聽講佢哋生日會成四舊水都無咩嘢食,成個格局同姜濤個真係差好遠
幾時開始呢度咁撚低質
唔畀人地轉會咩
人地鍾意哂咁多仔仔又得唔得
抽唔中返去問你地親愛的fc admin呀嘛

咁音樂會買唔到飛係咪又要嘈
到時入場有其他仔仔fans係咪又要多謝人地代你去

又打埋哂啲岩字
Viu都要cap水嫁
比啲仔仔出黎有成本嫁
當job 梗係要錢
ching你真係夠膽講
連登唔知幾時開始已經變成糖嘅世界咁啦
佢哋鍾意點吹姜濤都得(注意,無話唔俾讚,姜濤的確好多優點,我都鍾意佢)

但有追po嘅都知佢哋日常係,一樣嘅事成班糖喺到瘋狂洗版傾計,唱首騷靈、表演專業、開生日會、買垃圾手燈、solo演唱會排隊都可以逼住其他連登巴絲睇佢哋傾足三五七八頁

其他fans讚自己仔就好多負皮,雀屎講兩句期待edan節目都要鬧反感,仲要趕人哋返TG谷咁霸道(除咗我愛MIRROR隻私怨撚抵屌外),佢哋自己又唔返去地球火星慢慢傾,當正連登係糖一家嘅fans group咁
有花老母撐腰,邊個敢唔鍾意亞軍
琴日契仔唱歌又走音(有邊次唔走?)

可能人哋係靠sell靚仔樣同跳舞叻,仲有性格大方唔小氣唔拖隊友落水,唔係sell唱歌好聽啦
Jeremy換咗新admin後,暫時好似都做得唔錯
IG、YouTube資訊update得快,整嘅嘢又靚,希望新班底繼續努力幫Jeremy做嘢
人地好早到,企前d都合理
Stanely原本今日飛台灣拍節目,但因為唔見Passport無得出發
唔知清講嘅「企凳個啲都係企最後喎」,點樣叫最後,眼見唔係最後排都有舉高牌同企凳
當然就唔係全部人都有咁做無,好彩咪係d頭與牌之間左裝右裝都叫做睇到少少嘅
真係有人唔係最後排都企櫈
再加埋舉牌,真係保證你點都高唔過佢
好在lokman叫大家放低啲牌先好啲,好多謝隊長
琴日見開場後都唔算多人舉高,係話要影相先舉高啲牌,感覺叫好咗㗎啦
雖然大家唔鐘意因ton,但琴日佢哋admin真係做到嘢,見有啲蛋白粉行咗去edan 個邊打算企欄前,佢哋個admin真係去拉返佢哋返嚟
咁即係有冇得拍 佢自己一個定有其他mirror都去
得佢自己一個飛 mirror無一齊。好似話工作團隊早過佢一日出發,雖然唔知佢拍乜但今日又去唔成,拖慢哂進度驚佢臭朵
其實唔係好明個邏輯
戶外show 就唔俾企櫈/唔俾企
但商場show就大把人企超高櫈都冇人插

利申:商場show 經常要睇人後尾枕,左裝右裝咁睇
Passport係用嚟旅行 唔係用嚟工作
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞