[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
陰濕yimk
密咩吖 畀大家知道佢哋真面目啦
買乜鬼飛睇條仆街吖 咪又係入去聽走音onjj

盤菜都叫過阿神咪撚再恰姜b啦 之後神咪尷尷尬尬
連盤菜都知邊個恰姜b 依家唔知佢有無好啲

但肯肯定仆街陰濕yimk仲係咁撚小器
人哋有乜得罪你 同埋post埋兩個姜糖個名
明明自己錯 影9人 又搏上位
洗撚你提姜b 要做乜咩 你邊位
唔濕鳩唔撚做架喎條友
所以我對阿神都有d保留
分唔到佢人定鬼
有啲人咁多年都紅唔起係有原因既
呢單真係第一次睇
講開表情,感覺果日班仔好多個表情管理好咗,同埋睇到佢地d舞步有再執過,愈見進步
Jer story唱歌好好j
但係我成日覺得啲舞台唔夠位 搞到就住就住咁
特登留個comment box都知佢想點啦
屌你 我要祝福我自己dm姜濤啦
洗靠你咩

利申:睇造星時對佢印象都幾好
屌 原來仲小氣過女人
班糖講撚夠yimk未
Mirror post呀唔撚想知佢D野呀
出黎出去都係cover真係慘
望到走音西契仔又concert又solo又單機上電台咩感受
都係默默耕耘算
好難有台夠12個人
你係ian粉定yimk粉
講姜b咪講緊mirror囉
上面班疆糖係咁係度屌yimk人格又攞返茶記單野同月野兔兔出黎講,純粹就係想屌柒yimk
邊撚度係講緊姜濤? 仲要一下衝曬出黎洗版
好撚心你班疆糖咪咁撚霸道啦當正連登係疆谷咁
今次已經算大,睇下佢地幾次商場show個台,走位要走到落台先攪得掂
人多無辦法
Btw好似唔覺有影哂成班仔嘅片,想睇真d佢地成團一齊跳嘅時候有無出事或者進步
數負評數下連登有幾多疆糖
唔出聲你地又洗曬版係撚咁同mon post yimk對話啦 當連登咩地方呀 識yimk老鼠呀迫我睇佢D野
今次炎琪真係好仆街
係咪姜糖都可以講呀嘛
唔遮名公審fans
未有仔仔做過咁賤格的事
前後好似有啲窄
Yimk仆街出去開個post 屌7佢 呢度mirror po唔撚想知呢條暗星D嘢
唔好係度洗版

係咪HI撚左? 博咩出位. 個個都用力去表演架啦, 唔通想睇成團Hea跳
真係無人想發生呢D意外, 唔該大家理智D.
其實只係覺得跳唱唔應該用手拎mic
又唔可以怪教主跳得大力
跳得無力又畀人話跳得Hea
有意外無人想嘅
我前邊都有講過,班糖當正連登係自己嘅fans group咁,同一件事佢哋可以一人一句傾計,瘋狂洗版講足幾頁,真係好煩然後又要負皮屌鳩讚其他仔嘅fans,搞到雀屎都唔敢再提edan,唔知嘅以為MIRROR得姜濤一個仔,霸道到無人有,根本宜家連登MIRROR post已經變曬質,客觀討論嘅無幾多個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞