[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
因為時間已經少,我諗就算普通觀眾或者粉絲都好,只會想睇個節目本身嘅主持同嘉賓遊戲,而唔係睇現場觀眾
想睇仔仔自己玩,好似MG1咁,出下橋,出下口術,比較好睇
有人蠢吓,互相整蠱吓,出吓術咪幾好笑
或者佢地自己答,輸咗比人畫下大花臉都好睇,簡單嘅懲罰比佢地做,出嚟嘅效果都會好笑
因為佢地本身都有綜藝攪笑底子
其實12個仔自己分組搶答都夠玩啦
無興趣睇亦都無需要加fans一齊玩
就算fans叻定蠢 對我哋都無關係
想睇下冇粉絲 姜濤用幾多時間答一題
其實都係綜藝節目 唔洗一定要贏 節目效果重要啲
不過MG2啲懲罰好過上次
起碼唔洗下下都食蟲跳樓
帶頭套跳舞都幾得意fans都睇得開心
不嬲都覺得佢好有機心同小氣
造星比賽個陣啲post 有人話佢撈咗咁耐都紅唔起
佢都即刻cap人放上ig
Jeremy嗰個好似未瞓醒咁
提曬水都答錯
有冇人知點解佢地要學日文
我覺得佢係特登扮呆
第一輯mirror go本身好似話去日本
但最後都冇去到
唔知會唔會今次補返去
但點解要學日文
https://youtu.be/RnvGKXXkJ6U
呢條正面啲睇得清楚全團舞步

再睇一次好同意佢地表情管理進步左,除左大家讚嘅Frankie笑容老虎仔放左之外,都想讚下隊長同隊友觀眾好多互動,唔係自己唱嘅部份都表情十足,見到佢地咁投入咁落力表演我都更加enjoy希望表情方面仍有不足嘅可以向隊友學習下
希望係有特別嘢搞
上一次live有人問
阿jer話佢哋會喺日本有少少嘅發展
香港都未發展得掂.......
反而希望係揾到日本人幫手作曲或者排舞嗰啲
果日Lokman 真係表情多多,好開心咁。
其他隊友都無咁緊。
戶外活動真係好岩佢地呢班大男孩,個個都好精靈,好有活力。
原來Stanley去拍入住請敲門
覺得佢會做出啲好浮誇好假嘅反應
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞