[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
我覺得戶外企唔係問題
係企櫈就戶內定外都唔太好又危險
除非你真係同人羣有段距離啦
我試過見企第一排都企櫈,其他人叫都唔落番嚟
乜mirror真係有生得咁高咩?
人地FC派人mon post比腐皮
要維穩阿嘛,人地少爺仔唔喜聽負評

果隻公仔都幾受歡迎,
唔知幫佢地設計公仔既有無錢收
曬咗好多唔同FC噚日嘅合照
走粉情況嚴重
咁可以有應援但無行去合照
但真心係少左粉
琴日個show戶外,又熱又晒又可能落雨
又18禁
少人左出都正常嘅
但我睇相個個fc都差唔多人數喎

利申冇去
原來FRANKIE都係,見到姜濤有汗即刻攞紙巾幫佢抹,左右一齊抹,好好!
姜糖好似多人到要派籌安排企位
去旅行同唔見passport有咩關連
哇,西面陳走音到咁離譜嘅勁難聽,仲好意思開solo concert
咁都有八隻負皮,hello鍾意自欺欺人?
https://youtu.be/mzS2vm7_xcc hea 跳成咁, fansclub 仲要影fan cam 係咪玩鳩佢 同隔離d仔爭太遠
佢因為要一齊出mirror show唔同工作團隊一齊出發,算唔算係尊重返Mirror?
為左同MIRROR一齊出SHOW, 唔同工作團隊一齊出發, 算係尊重MIRROR
如果永遠都要拎佢地以前做得唔好嘅野出黎鞭,咁都冇咩討論空間。唔係佢地唔進步,係你地一直停留。
嗰comment係咪曲黎

話說之前有人話studio ver係hea啲
宜家係咩ver?
其實車腎hea跳都唔係第一日嘅事
對佢黎講都冇咁多version可言

另外Jer破鏡solo果兩句枝咪又奇奇怪怪咁
咁以事論事
出發到海外工作唔係應該要一早預備好所需嘅證件咩? 可能Stanley真係唔小心整唔見到護照都唔奇,但唔好講到尊唔尊重工作咁遠啦,認真小心預備呢啲真係工作上好Basic嘅嘢,尤其是出發拍攝,時間真係好緊迫架嘛,全team就你一個咩
反而好奇stanley拍咩節目
可以單拖去
我尊唔尊重嗰度係講緊Stanley對Mirror,之前佢金像獎單野俾人屌佢唔尊重係絕對合理,依家佢唔同團隊一齊出發選擇同Mirror一齊完成演出又冇人講佢改左?唔好話做星,做個普通人都好慘,就好似中學攞小過大過咁,無論佢改唔改就算改左以後都只會俾人標籤左係個壞學生,難怪個社會扭曲到咁
你意思叱咤?
好hea喎師兄特別企教主隔離佢好似做緊活力健康操咁
我就係話車腎好hea

嗰youtube comment 讚佢 “又跳得好左” 係曲
個師兄=ian
個個負皮又駁唔到而家喺連登講真話就俾人圍屌
唔撚見左本passport就俾你地陰謀論
真係好撚慘
做錯一次永遠都返唔到轉頭
鬧完一個就鬧第二個
鏡粉圍內都已經咁 憑咩仲想佢地有其他人支持
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞