[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
最好笑係佢自己講完想安靜回家唔好接
十五分鐘後自己叫人嚟接
啱呀,所以我都唔明點解上次fc包車送姜濤機都要俾人屌,而且仲係去正式工作
呢樣又真呀,我冇追開爵爺live,上次爵爺宣佈佢會去台灣拍野嗰次live係我第一次睇爵爺live,我嗰陣都心諗搞咩呀咁多comment咁講野嘅?
我絕對係純粹分享我當下睇到嘅第一個感受。
你地話係同個星相處嘅方式,但第一次睇嘅人真係唔會知,有乜理由屌返人地轉頭話你唔知我地相處方式係咁咩?你呢個問題根本就係同人講你唔知我屋企平時係老竇煮開飯一樣,大部份人屋企都係老母煮飯架啦,我Q知原來你屋企係老竇煮飯架咩?
我係街外人我都唔會想再睇呢個星嘅野啦
仲攞張敬軒出嚟比真係得啖笑,人地咩級數爵爺咩級數?張敬軒係咩人通行都知啦,爵爺?你同人地講Mirror人地都未知係咩呀,爵爺未紅甚至紅唔起到時你地先自省就晒氣啦。
唔係要針對爵爺fans,但有問題就要正視,而唔係理直氣壯覺得自己咁做冇問題
咁佢都好忙吓
係咪要報曬三個應援?

因為Stanley嗰邊易過姜,同神抽中?
根本個個都雙重標準
究竟有幾多姜糖係為左個名額先支持大表哥見佢地個谷成日都係堆糖講野
第4、5、6版我已經有講啦 但巡禮都無 唔知等到幾時

根本自己有個團就應該要有音樂節目
佢地又去唔到其他台 點宣傳呀
播mirror同自己友之餘 播其他廣東歌、日、韓、台、泰、歐、美MV
有樂迷睇 就可以睇埋mirror
個個禮拜播mirror歌都係咁話啦 自己唔捧等邊個?
Mirror可以做下訪問講下音樂 個人或分組唱下live 玩下音樂
再盡D每星期一兩個mirror成員做主持 寫曬稿錄影 當練下 又出到鏡

隔離台一至五半夜都有音樂節目 如果成本高 我就唔信咁多年都唔cut呀
Viutv係時候開音樂節目啦
都話最怕你唔播 要洗腦呀
Ak好似已經係最少缺席function果一兩個黎
私人trip其實好似唔適合叫fans接
可能佢當粉好似朋友?
如果成日出但又唔跟fc嘅,又好難証明你有幫手應援喎。Ching 有雙位數出席率抵讚

利申: 好彩貪張濕鳩小咭有報fc但抽唔撚中,屌
你咁講不如話自己喺屋企應援無報名邊個知你有無去
其實點為之有應援?有舉牌?
跟fc 先可以計有?
咁無入tg 果d但又次次出席支持mirror 既人仲算唔算係fans?
其實好難做到絕對公平
但最少今次第一集我見到個個仔仔都有差不多數量嘅牌
咁已經好過之前
之前係金毛女帶一班神徒入
如果應援1次都有得抽Mg,咁大愛粉真係好有利
應援次數5次會合情理d,起碼見到係有付出
每個人追星都可以唔同方式,
在家默默支持唔出活動都無問題
但係唔得閒出席應援又得閒去mg,成日放負話唔撚比機會佢真心好煩厭
好心你收手啦CHAR
啱呀 本身要逼人跟非官方fc應援已經好奇怪
爵屎爆左清真身?
有花生?

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞