[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
好心你做狙擊手就唔好D理據次次都on撚9又衝出黎柒 之前又人身攻擊人地肥又退群都知人地千7人私怨撚狙擊到你咁真係好撚柒
影張相2秒咁係咪個撚個都可以狗衝呀咁姜濤果邊仆左街啦成班狗衝衝埋出馬路
定你就係狗衝左果個唔抵得人地有fc名正言順幫手問edan
唔經fc出席應援都唔叫應援啦
路咩人啫,我認得佢係爵屎黎架,不過佢好少出活動,其他爵屎唔認得唔出奇嘅。
現場聽到另一個爵屎同佢講,你叫佢影唔通佢唔影咩,講得依句,即係佢地根本知道係唔可以單獨合照嘅,佢又明知edan唔會拒絕咪開口問囉。問題唔係話影一張相只用幾秒時間,而係你根本唔應該問囉。
明白,清.
唔明有咩好拗
我冇跟fc出過應援,有活動都係自己出
我知道唔出應援多數冇份拍MIRROR GO
呢啲都係自己取捨囉

好老實FC有佢地作用嘅
集合fans, 整banner, 整應援物
佢地都付出好多時間,錢
唔明點解一講FC就好似佢地有原罪咁
我相信就算出左官方
模式同而家唔會有太大分別

因為VIU根本唔想孭飛同比人鬧
巴打你又打5p字
所以各路鏡粉請矛頭直指viutv冇意欲搞官方fc
你叫人返tg 唔好係連登成日講Edan
但係你又cap人圖放上黎咁啫係點
連登mirror post已經痴撚左線,係唔識咩叫5P字定唔知點先要比負皮
屌5P字都有人負評
應該因為多咗好多唔識規矩
純粹想用連登討論Mirror
我睇嘅咁多個連登post入面 係得mirror post咁多人打5p字之餘 打完唔會俾人屌 仲可以有好多正皮
其他post你唔小心打咗5p字
即刻有幾個人出黎吾你老母 系你老母 甘你老母 牙你老母 再收成堆負皮啦
啲新會然求其開個account講兩句就當正自己連登仔
之前見班人連殘體字大陸野都唔介意
已經冇咩心機追po
3個神徒都點晒頭揀FRANKIE

略嫌兩人跳得太少
會唔會係戲黎架? 叫佢地揀皮皮
得30分鐘, 邊有時間俾佢地表演長D
早好多個post都已經講緊呢個問題
仲會追都係想知下鏡粉冇左仔仔包伏後會講咩

但呢兩日真假連登仔都收哂聲
脫粉了
下次frankie條片好似好好笑

脫粉無咁易,鍾意Edan無論如何都鍾意佢;
但作為佢支持者,我只係想其他鍾意佢嘅人都可以講多點正面說話

tg你可以話係私人地方,講乜嘢有你哋自由。
咁ig呢?點解你哋鍾意佢,要公開咁樣講嘢;仲要係admin

你哋覺得係講笑,mean Edan係谷風,但試問有幾多人真係覺得好有趣?而且tg以外仲講乜嘢「谷」風?

我只能講,Edan去埋台灣,真係多左好多人台灣人follow佢,作為佢fans或admin,咁講嘢會唔會失禮佢?唔好以為你哋所謂既「谷風」所有人都會知會明,你哋既言論。只會令對佢有興趣既人心諗:呢個人發生乜事,佢既粉絲會咁講嘢

再者,tg亦唔係大家想像咁私人既地方。tg link就貼響Edan ig bio, 任何新粉新follow都有機會加入

早期鏡仔無乜人識,大家開下玩笑無問題,但如果你哋真係鍾意佢,可唔可以唔好再咁對佢,仲要係非private group, 有link唔洗join都睇到入面對話

我同意Edan講,鐘意佢唔一定要鍾意佢群組,我亦都相信,群組立場不代表佢本人,所以過去三個月,我身邊陸陸續續都有人因為頂唔順而離開爵巢,但我哋仍然繼續支持佢,我只係希望呢粒星咁好,大家都停止再講呢類說話,幫佢圈更多粉

其他11個仔粉絲真係唔會咁對自己粒星
Error大冒險越黎越無聊.....
咁詳盡既?你私追緊班爵屎,定係同佢地有私怨?
同埋睇黎你係爵屎喎,明知edan有上連登仲po呢啲嘢,你想佢點回應你?

想佢地摺埋個谷?定想佢地全村人跟足你意思做?
呢啲對話你唔整理再po埋出黎,又有幾多人會知?

點解你身為爵屎要一次又一次咁幫edan招黑?
你係咪想幫edan洗走晒啲爵屎?
令到啲爵屎脫晒粉係唔係就係你既終極目的?

你個名叫「我愛mirror」,但做出黎既嘢唔似喎
至少,你的確係幫緊edan招黑,你係害緊佢

我大膽假設,如果你同身邊啲朋友數臭爵谷既時候,順便cap埋圖,咁你既身邊人聽埋你講,喺你引導之下離巢又有幾奇?

真係唔明點解你唔知自己搞咁多嘢係害緊edan
你到底明唔明個問題出現喺邊?
喺edan事業終於起飛、佢需要專注既時候,你搞咁多嘢做乜?真係為佢好?tg既問題你唔返tg講?點解要喺呢度講?

私怨撚死出連登呀屌你我愛MIRROR
私怨撚死出連登呀屌你我愛MIRROR
真係好煩
唔講仲以為係討論mirror fans區囉,真係好肉酸
佢咁撚樣cap 4-5句原來淨係想屌理爵屎mean 咁都要放上連登?
關連登撚事咩你老人家mean 唔起唔鐘意咪死返tg同班爵屎講囉
唔講仲以為又有私追同admin 近親D花生點撚知
咁撚樣search 返曬人地D 留言再cap撚曬出黎一撚定係私怨撚啦屌你老母
我就係見佢咁神心咁樣cap出黎先頂唔順要屌佢
tg事tg了,ig事ig了

但佢做緊既係逐個爵屎cap上連登鞭屍,仲要當住edan面

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞