[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
關爵屎鬼事咩廣告商會特登入tg入live睇佢啲野?
佢都講左係因為造星時候既人氣啦
你就真係要用下個腦啦
駁唔到就說人道德撚
你憑咩覺得唔會?

真係好好笑,自我感覺良好到你地
無打算駁

只係忽然有人維穩覺得好可笑
預左會大量負評都要講

事實EDAN係有盲撐某人, 佢係LIVE扭曲左個正真原因,
edan講D人因為某人去旅行而唔鍾意佢. 跟住好多人comment 去旅行都會唔鍾意, 搞錯呀, 無睇連登既人就真係以為D HATERS只係因為去旅行而唔鍾意某人.

真正原因係為左去旅行而早走, 個個仔仔都會珍惜工作機會, 某人就因為去玩而放棄, 咁唔珍惜工作機會, 但而家仲係咁多JOBS又拍戲又廣告, 先會咁多haters咋.

但係EDAN只係斷章講d haters 唔鐘某人因為去旅行, 街外人咪真係以為 HATERS無理囉.
唔好講job, 圈新粉都難

粉絲唔睇ig既,粉絲唔睇live既

爵爺今次去台灣多左幾多follower! 班爵屎即管繼續落佢面囉
你屈夠未呀,張敬軒ig夠多人mean佢啦,演唱會直情成個DLLM燈牌呀,咁係咪又叫落佢面呀,廣告商會唔會係因為咁唔搵佢呀
唔好惱羞成怒

爵屎撐爵屎,明哂
你依家屈我落佢面呀係咪平反都唔比講呀
你上面又屈爵屎叫佢走呀,屈夠未呀
淨係睇回覆都知粉絲質素

爵屎質素每況愈下不是新聞
而家班妹妹爵爺一有咩事淨係衝左出黎屌先
淨係睇花姐谷都知

利申:同意爵屎都有好多好粉,不過係講緊最開初果陣
出活動都同爵屎Unicorn果d有幾句
最近出過一次比班妹妹搞到好撚無癮
成個po都係是非同罵戰
仲要全部都只係講fans唔係講班仔
我都好反感好厭惡
吹奏d仔又比人屌
鬧d仔又比佢d fans屌
講d fans更加比人屌

鏡粉咼
有邊啲谷已經放左6月mg名額?
無錯 睇得多有損心身
理性討論唔得嘅,要大家鬧交互插先開心。
整衰鏡仔鏡粉個朵
平時你哋班連登糖洗版盲吹姜濤就得,上次唱騷靈情歌咁車禍你哋咪一樣洗版讚
edan好唔容易有一次個人job,我哋表示下期待都話反感

利申兩個仔我都鍾意,只係唔明點解你哋糖要咁霸道,自己鍾意講乜都得,其他仔fans唔係人咩,唔通連登講句嘢都要睇人面色
唔好問點解話你哋係糖,有mon開po,睇過你哋講買手燈同姜濤solo演唱會就知
屌講fans又屌,依家連講仔仔都屌,講咩都比人屌嫁啦咁不如一齊屌
Mirror係靠屌先推到post
學比人屌得最多果個花老母咁live in own world咪得囉
咁所以生粉有證據屌媽媽未呀
呢度只能屌鬼不能吹奏
花生more more
以家係咪個個仔都有一個應援谷,放哂係應援谷比人報呀?
唔多覺有邊個有得報名
知道姜fc有live抽
神徒都好似放咗出嚟比人報
睇到alton谷有叫pm admin報名
不過今次會唔會到時又話有閉門谷畀多幾個人上去
其他谷無公開?
上季viu仲會自己抽人去
今季懶撚到呢
免費勞工 唔用對唔住自己
一陣一面倒抽中同一仔仔粉,又或者有粉報其他仔,到時去到唔係舉果個仔,又係比人屌,索性留返比fc自己攪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞