[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
Tiger今日個look好得,扯起衫果張真係不得了
感覺聲勢弱過3/3

Wine & Dine氣氛係好正
不過有批純睇騷人 人數好難比較
tiger
37秒已經有2個負評
點解講tiger都俾人負皮之前都係
Tiger 個look真係好得,同埋個人放開左。
Jeremy 都係放開左,臨走前叫大家飲多d水,多謝大家
睇返呢排所有連登comment得出結論
連登除左姜濤同Jeremy已經唔再比人讚任何mirror成員
算啦 負皮啫 你有你繼續讚 佢有佢繼續負
Mirror Go睇片嗰段個畫面可唔可以放大啲
太細睇得好唔舒服
今集好好笑
隔咗成個月再唱live
但破鏡唱得好似比上次5月1爭啲
反而有些少失望仔仔要繼續加油

同埋Lokman特登提啲fans舉牌唔好舉咁高
抵讚
上次都有提
Lokman呢個隊長真係做得好好
但係依然有好多人舉高又企凳
但好似企凳個啲都係企最後喎
如果啲人仲係舉高牌企凳應該會比人狂鬧
所以今日都還好 多數都合作
利申: 前面勁焗 所以企咗左邊偏後既欄側 冇企凳但都仲睇到好彩
又唔好講到淨係可以讚邊個邊個 最驚你咁講完 人地真係唔敢再讚其他人咁隊長的確做得好 Tiger又的確係放左 個人覺得呢啲係大家有目共睹但有啲人點都鐘意負評踩一腳由佢地啦 唔好因為咁而放棄撐仔仔啊
stone係咪想做鳩姜濤大陸姜
朋友你唔夠薑講 我講!!!

0601有2位親愛的出名神徒黎咗樹熊生日會,你老母我好撚感謝你地代教主黎祝賀樹熊生日快樂!

我作為一位未能抽中既樹熊粉點會咁小家,小你地呢!

好撚多謝你代埋我地一班抽唔中既樹熊粉參加生日會呀!

(岩岩得悉此事所以有啲時差SOR)
其實我覺得Ian生日會神徒都可以參加嘅。。。
我諗成隊Mirror唔一定淨係可以中意一個仔?
大家互相支持其他仔仔其實好事
雖然我唔知其實有冇咩內情定發生咗咩事
好多灰色空白位其實有啲怪
細格個位又睇唔清其他仔啲反應
兩邊望黎望去又會miss咗啲野
大家都比錢 點解唔比人參加?你話free比神徒就話姐

咁鬼小家走黎連登唱人 係都鬧揀人去個個先啦
咁又係呀
人地fc admin今日又出鏡喇

Btw今次搞一搞生日會隻公仔可以cap到幾多水
https://hk.entertainment.appledaily.com/enews/realtime/article/20190602/59668737

明明anson lo打到姜濤嗰下,仲嚇親同望住姜濤。之後係台上面,隊長問緊大家幾點嚟嘅時候,anson lo都細細聲話自己枝mic整到姜濤。點解訪問嘅時候要話唔知?

同埋枝mic撞到人,會手腕瘀架?真心唔明
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞