[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
其實就算唔肯花資源拍,就咁剪吓仔仔平時花絮落youtube已經好開心,上次疊字判判官咁幾搞笑,無公開活動都sell吓仔仔吖!
掉d片俾班仔自己剪都一定好過而家乜撚嘢都收埋晒!
Viutv 最鍾意免費勞工㗎啦!考慮下啦!
Btw AL條片好好J
Edan琴晚終於返嚟,睇啲接機相好似瘦咗
俾連登仔鬧完,宜家雀屎都無人敢上水講爵爺
Edan有劇拍 戥佢開心
啲人鐘意負皮就有佢地啦
返telegram 圍爐啦成班屎,話自己好乖嘔唔嘔心呀蛋白粉咁真係當正Edan大明星咁吹到有路人衝出黎同佢影相,肯撚定係你自己班屎黎啦on撚9光明正大識admin 可以有特權同Edan 白拍
個造型似許廷X
多得爵爺位hater唔少,依家粉絲講咩都錯

可以同Edan 自拍果位係外國fans, 佢難得返黎一次有機會見到Edan ,fansclub 先安排佢影
fc係現場都有再解釋今日唔可以單獨合照,想比Edan快D返去休息,淨係會比外國朋友影一張照念
大家都好凳佢開心,但就比你搬部分msg上黎扭曲事實

可惜fc係現場講完都仲有人衝埋去影,咁大家又唔知佢係邊個咪唯有係group 度提醒大家守規矩
最重要Edan同阿海響現場有冇阻欄?
爵屎唔只存在係tg
係咪其他無入tg既爵屎影張合照就係犯下彌天大錯?
無入tg既人點撚知咩海外返嚟先可以合照
影張相幾秒鐘,有必要咁樣?
tg講既規矩就適用番tg既人
你地唔係應該幫爵爺圈粉? 點解反幫佢招黑?
第日佢越來越紅,越來越粉絲,你哋又可以控制所有人?
一切緣於耳環
係咪嬲鳩人地唔參佢一齊帶Ak隻耳環
同d得唔到男人既愛玩焦土既八婆有咩分別
搞咁多野原來都係無證據,一叫佢拎出黎又話人洗左
不如趁早去驗埋有無思覺失調

上文有講現場fans club 有提醒,你唔洗咁快衝出黎...
冇人話彌天大錯,但都希望粉絲守規矩保護返mirror姐,唔知我講錯邊個位會令你咁激動。
未來既事冇人知,只係琴日現場都有提到唔可以合照就希望大家合作姐...同埋我主要係想解釋返唔係識admin 可以合照,係因為fans club 想比外國fans留紀念
睇番樓上cap左tg嘅對話,爵屎最後嘅結論都話之後行過去影合照嘅人係佢地唔識,只係路人,所以唔知規矩係正常,我睇唔出佢地話個路人犯下彌天大錯喎。
或者佢地之後有咁講,但冇cap出嚟???如果係咁嘅話不如你cap上嚟比大家睇。
我唔知你當時在唔在場啦,樓上有講fc當時都有解釋唔可以單獨合照,咁如果個人聽到都走埋去影,我覺得都好唔要面下。

我問過我朋友,佢話接機幾點嘅資訊只係有係tg講。咁如果個人其實唔係路人,而係冇人tg嘅爵屎,佢到底點樣知道幾點接機?
其實唔係好明點解可唔可以合照係由FC話事, 由佢安排?
呢個係官方活動? 就算係官方活動都係由公司決定啦. 唔可以合照, 咪工作人員或者助手護送粒星走囉.
其他星有歌迷接機, 粒星想唔想同佢地合照,都係自己或公司決定架啦, 幾時係由FC安排架? 仲要呢個係非官方FC 喎, 權力咁大既咩??
之後fc都有問準Edan先比外國朋友合照
所以就係問點解係由一個非官方既FC安排囉?
如果外國朋友唔跟FC, 想同EDAN合照, 自己問左EDAN或者工作人員, 咁得唔得?
其實係咪得皮皮同Lokman無比你地鬧過
宜家有官方嘅FC喇咩?
糖不嬲都面皮成吋厚
比人屌過年紀大
其實不停執著官方唔官方好煩
都已經講咗係 edan 想咁做
佢 FC 再安排
都可以繼續嘈
咁都有得屌,佩服!
就係無,搞到d人只可以跟fc.
唔跟fc 做既,就話唔岩規矩。
想合照要經fc安排,自己去問個星得唔得又話唔跟規矩。
唔跟fc既,唔通就唔係粉絲?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞