[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
我又唔覺你講嗰啲得姜糖做
插Ian stanley講幾頁都比人屌過但佢地係mirror 所以問題唔大
但yimk一個暗星都值得你地屌成版比曬focus佢你地係咪真係咁撚豬
仲有之前D咩茶姐霸氣姐唔係疆糖真係唔知自己睇緊咩
疆糖死返tg圍爐啦屌比人屌少少就衝出黎7
Btw 爵屎比阿爺清屌返tg個原因好似就係成撚日用連登同連登仔edan對話 疆糖用連登同yimk對話仲戇鳩
死出連登啦豬兜疆糖比yimk利用曬都唔知 我係疆糖hater我認呀因為你地豬囉
私怨撚我都有份屌嫁豬兜疆糖追下po先講野啦唔阻你地focus yimk
真心覺得上次唔俾人讚Edan好霸道,咁今次唔俾人討論姜濤被講壞話,又叫唔叫霸道?要人地死番tg講又叫唔叫霸道?

其實「死番tg講」呢句真係大哂。
Stanley去旅行?死番tg講啦!
小鳥開solo concert?死番tg講啦!
請問呢度可以講啲咩
姜糖有啲行為係好乞人憎
但今次明明係yimk自己柒
咁都可以屌返姜糖真係好撚好野
疆糖係真蠢唔係扮嫁喎
yimk 出story加comment box 就係為左呃你地dm 你地又真係衝去dm 比位人出story屌你地 都算
嘈到上黎連登mirror post 仲要大大聲同mon post yimk 講野 洗版提佢個名
中曬條暗星計 呢個有幾多mirror 成員都未試過咁高討論度 就算討論都比你地瘋狂負皮
你地疆糖真係好叻衝出黎同洗版洗負皮
你講得啱
低質言論講得出就預左被人cap
咁嚴褀喺公眾地方講姜濤壞話
都預左被人聽到 被人討論
點解變左「同朋友講」「小小事」
就唔俾得人地討論?

討論多啲就話人當連登係某谷咁係咪每人發言時都要拉其他成員一齊講 呢個先算係「真正唔霸道」嘅連登mirror post啊?
人地del咗個story喇
咩你地 我又唔係姜糖
我唔撚係姜糖
講撚咗幾多次
屌爵屎係因為有人屈d負皮係Edan live撐呀邊個之後先多
而我個負皮唔撚係呢個原因畀
係班爵屎日撚日連登當tg畀說話mirror連登仔
呢樣嘢我幾個post前已經屌過一次
睇到心煩
好撚豬
between jeremy 沉默?金像獎單野佢篇長文睇過未
同意
成個感覺有活力左
尤其係tiger frankie好好笑容 放開左
另外Alton都有進步

嗰日好多鏡仔都好開心好投入
預左比你地負皮
睇返呢個post 熱門排序 見到呢個留言係最多正皮真係笑撚出聲
獨角清 你覺得爵屎疆糖比人屌一樣慘 但要到疆糖比我屌你先彈出黎 因為你個名有個糖字囉
你呢個comment 多正皮係因為你幫緊疆糖 click 熱門排序睇返最後幾頁就見到幫爵屎比人負皮到hihi 咩道理 自己諗
仲有 爵屎比我地屌完都識收皮 疆糖仲係懵盛盛比人利用完衝曬出黎都唔知自己中計 覺得自己係mirror post 屌yimk 好有用好正確
個post 唔係疆糖天下 搵鬼信
見到佢咁講我即刻望下成個post邊個留言最多負皮
原來就係佢黎
唔怪得咁嬲啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞