[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
粉絲花生mon post 用ig tg隔空同連登對話就得,係度幫仔仔打下氣又唔得
講到尾咪就係你地想食粉絲花生多過追mirror 囉
總之就係班盲吹爵屎攪到我響連登見到edan個名係反感
尤其係果班好掛住edan呀
我知edan你一定見到㗎
edan我愛你
唔好下下畀人屌就拉其他嘢講XXX咁就得 我XXX咁就唔得好冇呀
咪講撚左唔係有人ff我都冇打算出聲囉
每次多負皮都要ff一個理由
上次個吹奏comment多負皮就話係edan咁痴線一定有份留其中一個負皮
上面三個都係圍繞edan拍個節目講唔係無啦啦吹奏,真心唔覺有問題
之前都有講話唔好care D仔有冇mon post 繼續粉絲討論,唔覺得爵屎有騎劫到
你唔想係mirror 個post 到見到edan,吓。
清,我都係諗到呢樣野,仲要唔只一支
見到edan個名反感係追左咁多個post之後ge感受
我講感受畀唔畀? 我反感你係咪就以後唔講?
最好就mirror post 唔好提佢啦,
根本係是但一個comment 提到edan 你就覺得係打手想洗版,就係因為你知道佢係連登仔你就直接set前設,係度提edan一定係比佢睇一定係佢班打手

anyway 咁講多次囉,負皮就係人都比唔好下下陰謀論,同埋大家討論時唔好care mirror 有冇mon post
仲有 個節目出左街喇咩??
咁快知一定好好笑??
咁唔係盲吹係咩???
清唔好咁啦
大家期待下
難得Edan有自己節目
比大家興奮下啦
而家就係講緊有班爵屎知edan有mon post而響度特登講畀edan聽
果班人攪到我響連登見到edan個名就反感呀
個前設咪又係因為呢班人而黎
在意班仔有冇mon post果個唔係我
係班爵屎呀
群埋咪學埋D衰野囉,R禮物
係呀 我分明就係連登爵屎hater
次次多負皮都要搵個理由兜
夾硬屈d負皮係點點點黎
我講多次
唔係有人ff d負皮係live完之後先多 我都冇打算出聲
何來有唔畀你哋討論佢?
有人陰謀論個負評邊度黎你先出聲,okay,陰謀論的確係煩
但你上面係話有人提到edan就會比負皮ah ma,咁仲唔係唔比討論??
唔阻大家繼續食粉絲花生囉,講左幾頁生粉花生插唔到咀係見到有人講返mirror 先搭到咀點知原來個post 係咁樣玩
佢入曬所有group嫁
ching 我講緊見到edan個名就反感
冇話過見到edan個名就負皮
見到edan個名就反感係因為我係連登爵屎hater
好撚討厭果堆負皮ff撚 連登當tg撚 連登示愛撚 連登盲吹撚
見親我一定畀負皮
唔係edan hater,好未?
入曬但佢上水既得生粉同姜谷
同意,爵爺真係好好

但爵屎
見到Edan個名唔一定扯上爵屎

但見到你就
因為負皮我有份畀 你哋而家屈9我 仲唔出聲?
又黎呢套
「講XXX就得 我講XXX就唔得」
「講XXX就衝出黎 講XXX唔見你衝出黎」
我對咩有意見咩冇意見你去做個research分析下囉
冷靜啲啦小姐
你要負皮你自由
你可能覺得有人係連登打野比edan睇好煩
但其實哩個可能係佢地表達自己支持既一個途徑
連登係匿名 佢地咁做係唔會為自己有任何得益
唔同粉絲有唔同支持自己仔仔既方法
有人支持愛mirror既成員我地作為鏡粉唔係應該要開心咩?
等於有啲人既支持係去整燈箱 去親身應援
有啲人可能就想係一個公開既平台支持自己既偶像 因為佢做唔到以上既野
香港人 放輕鬆啲啦
返到tg又如何?見到爵爺上水咪又係「走啦你」「拜拜」

呢班人真係痴撚線
難怪有人講爵爺一直遲起步係因為班爵屎趕客
連爵爺開個live都係係咁mean佢,仲好似係admin?
一D都唔識分輕重,家陣個個都知爵屎玩開係咁?我係街外人,見到fans咁鬧粒星我識鬼分呀?我一定會直接覺得呢粒星有問題囉

好心班人用下腦啦,唔係唔撚知自己群組係公開呀嘛?記者又好,人地公司市場部負責人又好,睇見咁都覺得唔對路啦
唔通我地見到姜濤生日果陣啲燈箱 大螢幕廣告 雪糕車 都要話
[班姜糖好煩啊 公開場所做咁多野肯定唔知博姜濤注意定唔知點啦]
我就唔會 反而係好欣賞佢地為姜濤放咁多心機,金錢去比支持佢
其實係同一樣既事 我地只係想搵啲方法去比支持自己既偶像 個個人既方式唔同
當個方式係唔會影響到人既時候 有冇必要咁大反應咁厭惡仲要想阻絕其他人支持既途徑?
不如嘗試諗下人地背後咁做既原因啦
你咁樣係指控哂所有留過支持edan comment既人
仲要話影響埋你對edan既睇法
真係好唔公平
忽然道德撚上身咁好笑既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞