[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
用牌檔雨
西面陳同肌肉hea跳得好明顯,其他仔都好有力
btw無入北韓谷,如果唔係睇啲仔story都唔記得咗佢今日搞生日會,居然無人討論佢
真係無咁眼利
得10幾秒好似大家都差不多
撞到應該得啦 我諗佢哋應該都唔介意
完全冇聲冇色地就完左個生日會?
同姜b果個差好遠
但可能咁先係真真正正嘅生日會
下完左啦?
咁低調
其實大家可唔可以自律少少 珍惜下係連登討論mirror既空間?
Fans與fans間既鬥爭同私怨可唔可以tg講就算
真係唔想連續十鳩幾個comments係私怨
無興趣知呀大佬
可唔可以講多啲12個仔仔既野
Jeremy個集既error大冒險都係隔左成日先有人講
反而爵屎唔知點點點(無興趣睇)就講左勁多
我想追星呀 欣賞下啲仔仔
想同人討論下 又不屑入tg group
仲有 咪撚柒閪打埋啲5P字 吾系甘牙
有人屌其他人打5p字 仲要比人負皮
尊重連登文化啦屌你老母
西面小鳥一貫作風
都話mirror 連登post 係靠粉絲花生推post
由Hellos到生粉到姜糖神徒到依家爵屎 次次一講花生就推得得別快就算你一個唔係想食花生上連登 大把人係咁 冇花生個po死左啦
追mud撚mirror呀 都冇討論度
仲有個post 黎黎去去得返幾個人講野都認得曬D名 有D都潛曬水可能已經冇追mirror
可能廢事比人屌所以低調搞
但你幾低調都好我地唔會忘記花老母點樣放兩份大禮比你過生日
我淨係記得6/9要上街反送中
6月9見
唔該tg group班人唔好再當連登係你地宮鬥嘅利刃
連登係連登 tg係tg
放下啲人上黎批鬥就叫推post?
推完啲人終於見到mirror個名喇
點知一入黎見到全部都係fans嘅是非花生
乜咁會令人識多咗mirror咩?
如果要靠咁黎推post我寧願個post沉
北韓就緊係冇得影相同錄影 得金正恩可以影相
其實真而家係studio係練走位為主
彩排留力好正常 唔明點解咁都屌
仲有陳生連續好幾樣野做 又生日會 又彩排 又錄音錄到凌晨 陣間又要去活動
睇見都辛苦唔好盲屌啦
除非陣間活動表演都好hea就話啫
姜濤整親對眼
Tiger rap大力咗 唱歌都大聲咗
哦~所以正話有人大叫問佢有無事
頌以為講緊姜濤對脚
影大合照時,Jeremy 幫姜濤 抹汗,暖男
佢今日拿高件衫
我要轉會了
Jeremy係咁幫人抹汗
MC嗰時幫Jer抹 大合照嗰時幫姜濤抹
仲要望下其他人有冇汗要抹佢真係好好
佢個人放咗好多之前收收埋埋
mirror ig今次update ge節奏先正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞