[VIUTV全民造星]12人男團MIRROR討論區(17)

1001 回覆
13 Like 19 Dislike
完全認同,抽中出席得多嘅係合理,因為人地真係好落力,早到霸位,又要大嗌,嗌到聲沙
又或者咁講,如果係用應援次數嚟優先比人去的話,我都比較認為呢個方法係公平
以家抽到應援唔見人,去mg又即刻得閒可以安排到出席嘅人,有邊個會服呀?
我只係見你成日咁嬲係到講唔公平,又話出席應援得多都抽唔中,咁睇嚟你係出過好多次應援喎,根本次次出活動同集資嘅都係同一班人去㗎啦,去得多唔需要係admin都可以認到有咩人,唔洗咁敏感就屈我係admin & friends,除非你唔係跟神徒報名,至少我見之前有份去錄影嘅神徒,都真係成日活動有跟大家企埋一齊舉牌嘅,唔知咁又符唔符合清你講嘅合理呢?唔留返少量名額抽俾新粉,又俾人話階級分化,不如以後所有仔仔fc都唔好抽啦
黃雨
扯完Jeremy個背囊道歉未啊?
退完谷又入返谷想點啊!?
以為無左件事啦???
有d唔係新粉,係因為出得少應援而生面口呀清
除咗姜糖同神徒、爵屎,仲有無其他fc係公開抽MG錄影?
AK個邊係咪從來都無公開抽過?見佢error大冒險好似都係自己admin去返錄影嘅?
有好嘢,老母佢哋緊係自己去先啦,點會益你哋
不過AK今次都醒目啦,自己喺谷度吹雞叫生粉去接機,唔係嘅話又變咗得老母可以去到送防曬
唔通老母送機個日已經送咗防曬又話你知咩
清你好鐘意用個「屈」字嚟話人
我無屈過新粉係admin&friends,都無屈你係
係清你講「我都算係出席率高嘅,但無見到你所講:應援得多集資得多,又從來無去過錄影嘅神徒喎。」

你話應援得多你認得都叫講得通,以家你連邊個集資得多都知喎,咁我咪問你係咪admin囉,原來問個問題又可以比你講到我屈你

唔係admin但又知神徒集資金額
嘩...以家你又話次次集資同應援都係同一班人,神教都無公佈過咩人集過資
大大sor,你當我閱讀理解0分啦,我解讀唔到你講野呀

既然清咁心水清又出席率高,可唔可以話我知mg第一集果5個神徒入面最左邊位神徒,夾係澳門教主牌同皮皮牌中間果位,有成日出席報名神教應援?
仲有神壇果次又點計?無公開報名,但出鏡既你又認識幾多個?有個四眼仔同痛痛飛走都係出席率高?

我都驚自己出席率唔夠大大你多,認錯人呀,等大大你解釋過我聽
之前有清講話有d fc係應援谷入面抽
究竟係你閱讀有問題定我有問題?我從來都無講過自己知集資金額,係你敏感覺得我係admin大大

明明係你前邊個po講到自己次次都有集資,又話自己應援次數多,但係一次錄影都無中過,所以我先會話無見過應援得多集資得多嘅人無去過錄影,除非你自己講嘅嘢都係假

同埋你所講夾係中間去錄影嘅嗰位,我都有見過佢,你去得咁多居然話無見過?四眼仔賣曲奇平機會都有去,痛痛飛走情人節1000卡跑步,等等...佢哋全部都唔止去過一次活動,我諗真正去得少認唔到其他神徒嘅係清你

anyway,唔想喺到洗版阻住大家,但你講啲嘢真定假,我諗有報名去得活動多嘅神徒都會分辨得出
知道啲嘢咁喎,more呀
老母今次又用咩藉口去送防曬?
想知門票賣幾錢又係企位,真係頂唔順
viu一定會cap水,賣得貴過契仔
屌!咪撚又要the club分換飛
企唔係問題
問題係排隊
嘩,清講到有好多次錄影機會比人報名咁既
得最近6月mg先有放出嚟報喎
第一季mg、拍mv、神壇、5月mg都無比人報過
定神教有其他谷有得報?
喂呀,人地咪圈返你講果句野「我都算係出席率高嘅,但無見到你所講:應援得多集資得多,又從來無去過錄影嘅神徒喎。」
你句應援得多同集資得多唔知金額但又知邊個有集資得多?

跟住又話根本次次出活動同集資嘅都係同一班人去㗎啦,
呢句野唔係代表你知有咩人集資?唔知嘅話,但又講得出呢2句野,清真好野

同埋mg以家先出得2集,你講到已經知道哂有咩人去咗咁,清好叻叻呀,咩都知,心水又清

去mg夾係中間果個我都有係活動見過呀,但就唔係神徒入面囉,你講唔講到邊幾次佢係神徒堆入面?
可能就咁啱我無去果d,佢就去咗啦,我都驚我誤會咗呀,教主咁多活動,無出席返咁上下嘅次數都去到第一集,呢位神徒真係好幸福

以家講緊少出應援活動都有得去拍攝呀
神壇果2個你淨係講到出席咗2次?
仲有痛痛飛走出1000卡,1000卡好似係31/3嘅事?
神壇好似31/3前嘅事,咁即係痛痛飛走去過情人節就可以秘密叫去拍神壇?

我會好老實我去得唔算好多,但一定比四眼仔、痛痛飛走,仲有成鳩日係大谷度話唔得閒出應援,但得閒去mg又抽中嘅人出席得多
幾貴都會有fans肯買,6月15個5G演唱會飛,見有人炒到四千蚊兩張,留返睇MIRROR自己嘅演唱會好過啦
第一集有得出鏡都應該係好有地位啦!AL係主角之一 普通神徒又點會有機

ViuTV 點會比粉絲有好日子過,唔企點搵多d錢
希望普通粉都有機會買飛就真,聽講Ian 好快就賣哂飛,有好多人想去都買唔到飛
邊度睇到?四千蚊係咪痴線?
呢單嘢講起就火滾,viutv居然都唔公佈下,想換飛都無曬
反而契仔啲嘢就update得又快又多
唉~如果早啲知就好
唔洗羨慕FC果10張飛
好矛盾,貴又肉赤,但又想班仔賺多d都唔知幾多入仔仔袋
好想去
但四千蚊真係買唔落手
夜晚睇返ViuTV 轉播算
講到最新科技同現場表演結合
真心好想睇
依家唯有睇電視啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞